Cherry

Befutott a nagy előzetes Tom Holland és a Russo testvérek közös, Cherry című filmjéhez

Brutálisan jónak ígérkezik Tom Holland új drámája.

Alig néhány napja mutatták be az első teaser előzetest a Russo testvérek új alkotásából, máris begördült a nagy trailer is hozzá. A Bosszúállók: Végjáték rendezői még 2019 nyarán árulták el, hogy filmet forgatnak Tom Holland főszereplésével, Cherry címen. A teaser mellett néhány hónapja már kaptunk képeket, most pedig egy hónappal a bemutató előtt az előzetest is megkaptuk.

Cherry című filmről tavaly nyáron már megtudtuk, hogy egy sötét egzisztenciális drámát dolgoznak fel, amiben Holland egy háborús katonát játszik, aki poszttraumás stresszben szenved, miután hazatér iraki megbízatásából, majd bűnözőnek áll. A rendezők Nico Walker tollából megjelent 2018-as regényt dolgozták fel. A film főszereplőjét alakító Holland felcserként Irakban teljesít szolgálatot, de a főiskola után fogalma sem volt arról, hogy mire vállalkozik, mikor katonának áll. Miután hazatér, fájdalmát drogokkal próbálja elnyomni, de ez csak a kezdet, mert később bankrabláshoz folyamodik, hogy finanszírozni tudja a szereket.

Korábban a produkciót úgy jellemezték, mint egy hat részből álló film, és ebből nagyon úgy tűnik, hogy jóval többről szól majd ez a film, mint egy egysíkú dráma. A Russo testvérek a rendezői teendők mellett produceri feladatot is elvállaltak, a szkripten pedig Jessica Goldberg (The Path) és Angela Russo-Otstot (Kemény zsaruk) dolgozott a 2018-as regény alapján. Mások mellett feltűnik még a filmben Nicole Forester (Lángoló Chicago), Ciara Bravo (A S.H.I.E.L.D. ügynökei), Thomas Lennon (Amerikai fater), valamint Kelli Berglund (Fosse/Verdon).

A filmet még azelőtt bemutatják néhány amerikai moziban 2021. február 26.-án, hogy azt követően világszerte elérhetővé tennék az Apple TV+ streamingszolgáltatón március 12.-én.

Total
4
Shares
Previous Article
Amerika Kapitány

Chris Evans még visszatérhet Amerika Kapitány szerepében a Marvel egyik jövőbeli projektjében

Next Article
DC Moziverzum

A DC összes készülő alkotása kapcsolódni fog egymáshoz, egy nagy univerzumot terveznek építeni

Related Posts