Cherry

Az első hivatalos képek a Bosszúállók: Végjáték rendezői és Tom Holland Cherry című drámájából

Az első hivatalos képek a Cherry című drámából.

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték rendezőpárosa, Anthony és Joe Russo még tavaly nyáron jelentették be új filmjüket a San Diego-i Comic-Conon, főszerepben pedig a Pókember franchise ifjú titánja lesz látható. A Cherry című filmről tavaly nyáron már megtudtuk, hogy egy sötét egzisztenciális drámát dolgoznak fel, amiben Holland egy háborús katonát játszik, aki poszttraumás stresszben szenved, miután hazatér iraki megbízatásából, majd bűnözőnek áll.

A Vanity Fair tette közzé az első hivatalos képeket a drámából, ami Nico Walker tollából megjelent 2018-as regényt dolgozza fel a filmvásznon, majd később a tévé képernyőin. Ahogy már azt taglaltuk néhány sorral feljebb, a főszereplőt alakító Holland felcserként Irakban teljesít szolgálatot, de a főiskola után fogalma sem volt arról, hogy mire vállalkozik mikor katonának áll. Miután hazatér, fájdalmát drogokkal próbálja elnyomni, de ez csak a kezdet, mert később bankrabláshoz folyamodik, hogy finanszírozni tudja a szereket.

Korábban a produkciót úgy jellemezték, mint egy hat részből álló film, és ebből nagyon úgy tűnik, hogy jóval többről szól majd ez a film, mint egy egysíkú dráma. A Russo testvérek a rendezői teendők mellett produceri feladatot is elvállaltak, a szkripten pedig Jessica Goldberg (The Path) és Angela Russo-Otstot (Kemény zsaruk) dolgozott a 2018-as regény alapján. Mások mellett feltűnik még a filmben Nicole Forester (Lángoló Chicago), Ciara Bravo (A S.H.I.E.L.D. ügynökei), Thomas Lennon (Amerikai fater), valamint Kelli Berglund (Fosse/Verdon).

A filmet még azelőtt bemutatják néhány amerikai mozikban 2021. február 26-án, hogy azt követően világszerte elérhetővé tennék az Apple TV+ streamingszolgáltatón március 12-én.

Total
40
Shares
Previous Article

TESZT: Devil May Cry 5 Special Edition

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Daisy Ridley teljesen elégedett azzal, ahogy a Disney lezárta Rey történetszálát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!