Cherry

A Russo fivérek bemutatták a Tom Holland főszereplésével forgatott Cherry előzetesét

Végre mozgásban is látjuk Tom Holland új filmjét.

A Bosszúállók: Végjáték rendezői még 2019 nyarán jelentették be új filmjüket Tom Holland főszereplésével. Anthony és Joe Russo a San Diego-i Comic-Con alatt jelentette be, hogy a Cherry lesz a következő filmjük. A filmről néhány hónapja már kaptunk képeket, most pedig befutott egy hónappal a bemutató előtt az előzetes is.

Cherry című filmről tavaly nyáron már megtudtuk, hogy egy sötét egzisztenciális drámát dolgoznak fel, amiben Holland egy háborús katonát játszik, aki poszttraumás stresszben szenved, miután hazatér iraki megbízatásából, majd bűnözőnek áll. A rendezők Nico Walker tollából megjelent 2018-as regényt dolgozták fel. A film főszereplőjét alakító Holland felcserként Irakban teljesít szolgálatot, de a főiskola után fogalma sem volt arról, hogy mire vállalkozik mikor katonának áll. Miután hazatér, fájdalmát drogokkal próbálja elnyomni, de ez csak a kezdet, mert később bankrabláshoz folyamodik, hogy finanszírozni tudja a szereket.

Russoék úgy harangozták be a lenti videót, mint egy előzetest, de valójában egy rövid klipről van szó, amikor a főhős katonának jelentkezik.

Korábban a produkciót úgy jellemezték, mint egy hat részből álló film, és ebből nagyon úgy tűnik, hogy jóval többről szól majd ez a film, mint egy egysíkú dráma. A Russo testvérek a rendezői teendők mellett produceri feladatot is elvállaltak, a szkripten pedig Jessica Goldberg (The Path) és Angela Russo-Otstot (Kemény zsaruk) dolgozott a 2018-as regény alapján. Mások mellett feltűnik még a filmben Nicole Forester (Lángoló Chicago), Ciara Bravo (A S.H.I.E.L.D. ügynökei), Thomas Lennon (Amerikai fater), valamint Kelli Berglund (Fosse/Verdon).

A filmet még azelőtt bemutatják néhány amerikai moziban 2021. február 26-án, hogy azt követően világszerte elérhetővé tennék az Apple TV+ streamingszolgáltatón március 12-én.

Total
1
Shares
Previous Article
WandaVision

A WandaVision első reakcióival elárasztották a közösségi médiát a kritikusok

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige szerint nagyobb fejfájást okozott volna, ha a Bosszúállók: Végjáték előtt jön a vírushelyzet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!