A láthatatlan ember

Befutott A láthatatlan ember első előzetese, méghozzá magyar szinkronnal

A Universal Pictures ismét egy klasszikushoz nyúlt, ezúttal A láthatatlan ember regényét vették le a könyvespolcról.

A Universal Pictures ismét egy klasszikushoz nyúlt, ezúttal A láthatatlan ember regényét vették le a könyvespolcról.

Tom Cruise neve sem volt elég, hogy Az ismeretlen Drakula után életben tartsák a Rémuniverzumot, ez azonban még nem szegte kedvét a Universal Picturesnek, és nem mondtak le a szörnyfilmekről, csak az univerzumépítés helyett egy klasszikusokhoz nyúltak. Ezúttal a Blumhouse stúdióval összefogva elkészítették az H.G. Wells híres regényének legújabb feldolgozását, de a korábbi feldolgozással ellentétben egy csavart azért belevittek a történetbe.

A méltán híres regényt 1933-ban egyszer már feldolgozták, de miközben James Whale a láthatatlan férfit helyezte középpontba – a tudós, aki felfedezte a láthatatlansági szérumot -, addig Leigh Whannell direktor modern kori adaptációja Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje) áldozatát, Cecillia Kasst helyezi fókuszba, aki egyik este pszichopata párja elől (Oliver Jackson-Cohen) nővéréhez próbál menekülni. Adrian Griffin azonban öngyilkosságot követ el, ám az eset után egyre furcsább dolgok történnek Ceciliával, és próbál másokat meggyőzni férje haláláról, amit talán csak megjátszott, mert kitalált egy módszert, amivel láthatatlan lehet, Cecilliát pedig az őrületbe kergeti, akinek kezdetben senki sem akarja elhinni, hogy egy láthatatlan veszély fenyegeti.

Időközben már elkészült a magyar szinkronos előzetes is:

A láthatatlan embert írta és rendezte Leight Whannell, aki az elmúlt évben az Upgrade-del hívta fel magára a figyelmet. Elisabeth Moss és Oliver Jackson-Cohen mellett feltűnik még a filmben Aldis Hodge, Storm Reid és Harriet Dyer. A produceri feladatokat pedig Jason Blum látja el, aki a Blumhouse Productions irányítása alatt sikert kovácsolt a 2018-as Halloween folytatásból, de a Boldog halálnapot! részeket is neki köszönhetjük.

A láthatatlan ember hazai bemutatója 2020. február 27-én lesz.   

A láthatatlan ember
Total
7
Shares
Previous Article

Nisi Dolor Etiam Eleifend Pretium Libero Quis Amet Nam Vel A Consequat Penatibus

Next Article

Eleifend Amet Penatibus Etiam

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!