Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Befutott a Halálos iramban: Hobbs és Shaw első előzetese!

Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésében befutott a Halálos iramban franchise első spin-offja, amit már magyar szinkronnal is megnézhettek.

Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésében befutott a Halálos iramban franchise első spin-offja, amit már magyar szinkronnal is megnézhettek.

A Universal Pictures stúdió nem várta meg a hétfő hajnali Super Bowl nagyszünetét, péntek délután bemutatta a Halálos iramban franchise első önálló részét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham karakterei, Hobbs és Shaw kap saját küldetést. És ahogy várható volt, egészen fergeteges kalanddal térnek vissza a mozivászonra. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Miután a Halálos iramban 8-ban Luke Hobbs és Deckard Shaw között működött a kémia, a stúdió saját résszel bízta meg a két karaktert, akik az emberfeletti képességekkel bíró Brixton (Idris Elba) nyomába erednek, csakhogy a következő menetbe csatlakozik hozzájuk egy kirúgott MI6-es ügynök is, Hattie (Vanessa Kirby), aki nem mellesleg Shaw testvére. Hatalmas szöveggel, dögös csajokkal, menő verdákkal, és minden mással találkozunk, ami sikeressé tette a Halálos iramban filmszériát.

https://youtu.be/_81_sCdtfbU

De ha esetleg az angol nyelvű előzetesre vagy kíváncsi:

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw országos bemutatója augusztus 1-jén lesz.

Total
78
Shares
Previous Article
Dwayne Johnson

Jason Momoa majdnem szerepet kapott a Halálos iramban spin-offban

Next Article
James Gunn

James Gunn rendezővel az élén érkezik a The Suicide Squad

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!