Az Xbox Series X és S konzolok megjelenésére külön eseménnyel készül a Microsoft

Semmilyen nagy bejelentésre nem kell számítani.

Ahogy egyre közelebb kerülünk az Xbox Series X és S konzolok megjelenéséhez, úgy lesznek egyre sűrűbbek a kapcsolódó hírek. Az ünnepi eseményt november 10-én, kedden, helyi idő szerint este 8-tól követhetjük az Xbox hivatalos YouTube, Twitch és Facebook oldalán. Az élő stream során lesznek szegmensek, melyben az érintett készítők mutatják be portékáikat. De speciális blokkok is helyet kapnak a világ különböző pontjairól, mellyel támogatást gyűjtenek különböző, meghatározott jótékony célokra.

Az új marketing irány ugye nagyon kihangsúlyozta eddig is a közösségi élményt és úgy tűnik a Microsoft Xbox divíziója erre most különösen rá kíván erősíteni. Próbálnak egy szerethetőbb, közvetlenebb arcot adni a cégnek. Ez a mostani anyaggal látszik révbe érni. Az alább megtekinthető kedvcsináló is erre épít, de szükségük is van erre, tekintve, hogy igazi nagy launch címek sajnos ennél a konzolcsaládnál sem érhetőek el. Azonban az eddig is vitathatatlanul kemény ütőkártyájuk, az Xbox Game Pass tovább halad a kijelölt úton, kibővülve az EA Play által nyújtott címekkel. Az alapból sem gyenge kínálat így jelentősen kibővül, melynek köszönhetően elég sok játékost sikerül elcsábítani valószínűleg a jövőben is.

Az Xbox Series S és az Xbox Series X 2020. november 10-én jelenik meg. Ti előrendeltétek már vagy kivártok amíg lesz néhány komolyabb cím is a gép tarsolyában?

Total
0
Shares
Previous Article
WandaVision

A kiszivárgott POP! Figuráknak köszönhetően fény derült a WandaVision egy nagy visszatérőjére

Next Article

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel legújabb könyve Tony Stark és a Végtelen Kövek kapcsolatáról is említést tesz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!