Főoldal Filmek Az X-Menek nélkül érkezik a Bosszúállók 3. és 4.
Filmek

Az X-Menek nélkül érkezik a Bosszúállók 3. és 4.

James Gunn megerősítette, hogy sajnos X-Meneket nem fogunk látni a Bosszúállók: Végtelen háborúban, illetve a Bosszúállók 4. részében.

745

James Gunn megerősítette, hogy sajnos X-Meneket nem fogunk látni a Bosszúállók: Végtelen háborúban, illetve a Bosszúállók 4. részében.

A galaxis őrzői rendezője, valamint a Bosszúállók: Végtelen háború vezető producere James Gunn megerősítette, hogy még annak ellenére sem, hogy a Fox és a Disney nyélbe ütötte a közös az üzletet, akkor sem látunk X-Meneket a Bosszúállók következő két részében.

James Gunn a tegnap egy Facebook-bejelentkezésben árulta el a rajongóknak, hogy sajnos Deadpool, Doctor Doom, de még A Fantasztikus Négyes csapatára is várnunk kell a Marvelnél, így nélkülük érkeznek a Bosszúállók-filmek:

Még nincs összefonódás a Fox és a Disney között, ilyen értelemben még nem létezik. Remélhetőleg hamarosan kidolgozzák majd, de még most nincs ilyen egyezség. Nem látunk majd X-Meneket vagy másokat a Végtelen háborúban – Bosszúállók 3-ban vagy 4-ben -, mert ezeket a filmeket már leforgattuk.

Nem eszik olyan forrón a kását. Ugyan a mikiegeres cég tavaly év végén a hírekben már bekebelezte a huszadik századi rókát, de a teljes házasságra még várni kell, hiszen azt jóvá is kell hagyni. Ha minden jól megy, akkor legkorábban év végén lehet kijelenteni, hogy a Fox képregényes karaktereinek jogai visszaszálltak a Disneyre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...