Az X-Menek nélkül érkezik a Bosszúállók 3. és 4.

James Gunn megerősítette, hogy sajnos X-Meneket nem fogunk látni a Bosszúállók: Végtelen háborúban, illetve a Bosszúállók 4. részében.

James Gunn megerősítette, hogy sajnos X-Meneket nem fogunk látni a Bosszúállók: Végtelen háborúban, illetve a Bosszúállók 4. részében.

A galaxis őrzői rendezője, valamint a Bosszúállók: Végtelen háború vezető producere James Gunn megerősítette, hogy még annak ellenére sem, hogy a Fox és a Disney nyélbe ütötte a közös az üzletet, akkor sem látunk X-Meneket a Bosszúállók következő két részében.

James Gunn a tegnap egy Facebook-bejelentkezésben árulta el a rajongóknak, hogy sajnos Deadpool, Doctor Doom, de még A Fantasztikus Négyes csapatára is várnunk kell a Marvelnél, így nélkülük érkeznek a Bosszúállók-filmek:

Még nincs összefonódás a Fox és a Disney között, ilyen értelemben még nem létezik. Remélhetőleg hamarosan kidolgozzák majd, de még most nincs ilyen egyezség. Nem látunk majd X-Meneket vagy másokat a Végtelen háborúban – Bosszúállók 3-ban vagy 4-ben -, mert ezeket a filmeket már leforgattuk.

Nem eszik olyan forrón a kását. Ugyan a mikiegeres cég tavaly év végén a hírekben már bekebelezte a huszadik századi rókát, de a teljes házasságra még várni kell, hiszen azt jóvá is kell hagyni. Ha minden jól megy, akkor legkorábban év végén lehet kijelenteni, hogy a Fox képregényes karaktereinek jogai visszaszálltak a Disneyre.

Total
0
Shares
Previous Article

Így szabadíthatsz fel helyet az iPhone-odon

Next Article

Pontosan tudni, hogy időben hol játszódik a Solo: Egy Star Wars történet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!