Wide Screen
Image default
Előzetesek

Az X-Men: Sötét Főnix nemzetközi előzetese rengeteg új jelenetet hozott

Tegnap reggel bemutatták az X-Men: Sötét Főnix második előzetesét, amit most egy nemzetközi előzetes követett számtalan új képkockával.

Tegnap reggel bemutatták az X-Men: Sötét Főnix második előzetesét, amit most egy nemzetközi előzetes követett számtalan új képkockával.

A Trailer-Tracknek köszönhetően az X-Men: Sötét Főnix második előzetesét egy nemzetközi trailer követett megannyi új résszel, amiket eddig nem láttunk, sőt, az új trailer még inkább kihegyezi a hangsúlyt arra, hogy többek között kit fog megölni Jean Grey (Sophie Turner) a filmben, merthogy nem egy, hanem több karaktertől is búcsúzunk. Ezt korábban Simon Kinberg rendező már megerősítette ez interjúban, és elmondása szerint a hangsúly nem azon van, hogy kit öl meg Jean, hanem hogy mennyire más lesz ez az X-Men a korábbi részekkel ellentétben.

Részben visszatérnek az első trailerben látott képsorok, amiből kiderült, hogy a fiatal Jean az autóbaleset után Xavier (James McAvoy) iskolájába érkezik, hogy megismerje erejét és kontrollálni tudja képességeit. A videó azt is megmutatja, hogy az X-Menek végre az űrbe is felmerészkednek, ami végső soron ahhoz vezet, hogy a Főnix ereje felszabadul, és kontrollálatlan pusztításba kezd Jean, még honfitársainak sem kegyelmez. Egy rövid pillantást vehetünk Jessica Chastain titokzatos gonosz karakterére is, aki teljesen az X-Menek ellen fordítja Jeant a történetben.

Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters és Jessica Chastain főszereplésében június 8-án érkezik a mozikba a Fox kezei alatt készült utolsó X-Men-film, a Sötét Főnix.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat