Wide Screen
Image default
Filmek

Simon Kinberg megerősítette, hogy kit láttunk meghalni az X-Men: Sötét Főnix trailerében

Reggel befutott az X-Men: Sötét Főnix legújabb előzetese, ami után megerősítették, hogy melyik főszereplőtől búcsúzunk a franchiseban.

Reggel befutott az X-Men: Sötét Főnix legújabb előzetese, ami után megerősítették, hogy melyik főszereplőtől búcsúzunk a franchiseban.

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatóját többször elhalasztották, pótforgatásokat rendeltek el, hogy végül június 8-án a nagyérdemű előtt is bemutassák a Fox utolsó X-Men-filmjét. A sok aggasztó hír mellett már a forgatások első napjaitól pletykálnak egy fontos szereplő haláláról, akivel Jean Grey (Sophie Turner) végezni fog. Úgy fest, hogy nem kell megvárni a premiert, mert a legújabb előzetes szinte már az első képkockákban elárulta, hogy kinek a temetését látjuk a későbbi jelenetekben, azonban a direktor elárulta, hogy miért nem tartja fontosnak, hogy leleplezték az egyik főszereplő halálát.

A trailer debütálása után Kinberg rendező az Entertainment Weeklynek adott interjút, ahol elsősorban arról beszélt, hogy a Sötét Főnix miben lesz más a korábban bemutatott X-Men-filmekhez viszonyítva.

Nos, a mögöttes gondolatmenet elsősorban azt mutatja, hogy ez a film nem hasonlít más X-Men-filmhez. Ez egy olyan film, ahol sokkoló dolgok történnek, ahol intenzív, drámai dolgok történnek. A szereplők nem pusztán leesnek az épületekről és leporolják magukat és elsétálnak. Van valósága ennek a filmnek és következménye. Még ennél is több, megmutatja Jean / Sötét Főnix veszélyt jelent mindenkire nézve, köztük az X-Menekre.

Kinberg a lapnak megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint Jennifer Lawrence karaktere meghal a filmben, ám azt is megtudtuk, hogy más nagy áldozatok is lesznek:

Egy kihívás volt. Egy dolog, amit meg akartam csinálni ezzel a filmmel, hogy szabadjára engedjem, és azt éreztesse, mintha a helyszínen lennél, és tegyük valóságossá a környezetet. Azt akartam, hogy olyan érzés legyen, mintha a szomszédban történne. Az a sajátos környék, amit a semmiből építettünk fel. Azt a teljes utcát, amit a stúdió felépített Montrealban, és a hatalmas épületet. Mindazok a házak és a híd, amiket látsz a távolban, mindezek nem titoktartás céljából épültek, de nyilvánvaló, hogy segítettek benne. Hanem azért, mert sok akciójelenetet forgattunk azokon a helyeken. Felrobbannak a házak, és erre nem lehettek volna képesek egy igazi környezetben.

Simon Kinberg

Jennifer Lawrence 2011-ben az X-Men: Az elsők között csatlakozott a franchisehoz, s lett Mystiqueből a filmszéria egyik közkedvelt szereplője. A karakter az évek alatt állt a jók és rosszak oldalán is, de az esetek többségében a jókat segítette, ezzel pedig máig nem értenek egyet a rajongók. Jóllehet, hogy a karaktert hősként bemutatni eltér a képregények világától, ugyanakkor a franchise egyik közkedvelt karakteréről beszélünk, de nem ő lesz az egyetlen karakter, akitől búcsúzunk nyáron, ugyanis a Disney más karakterekkel képzeli el az X-Meneket a Marvel Moziverzumban.

Mystique

Még több a témában...

Az X-Men: Sötét Főnix mutatta be a 2019 legnagyobb zakóját, csaknem 133M dollárt buktak rajta

Kévés Bence Mihály

Az éhezők viadala előzményfilmjén dolgozik az eredeti kreatív csapat

Kévés Bence Mihály

Így is kinézhetett volna Sophie Turner karaktere az X-Men: Sötét Főnixben

Kiss Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat