Sötét Főnix

Simon Kinberg megerősítette, hogy kit láttunk meghalni az X-Men: Sötét Főnix trailerében

Reggel befutott az X-Men: Sötét Főnix legújabb előzetese, ami után megerősítették, hogy melyik főszereplőtől búcsúzunk a franchiseban.

Reggel befutott az X-Men: Sötét Főnix legújabb előzetese, ami után megerősítették, hogy melyik főszereplőtől búcsúzunk a franchiseban.

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatóját többször elhalasztották, pótforgatásokat rendeltek el, hogy végül június 8-án a nagyérdemű előtt is bemutassák a Fox utolsó X-Men-filmjét. A sok aggasztó hír mellett már a forgatások első napjaitól pletykálnak egy fontos szereplő haláláról, akivel Jean Grey (Sophie Turner) végezni fog. Úgy fest, hogy nem kell megvárni a premiert, mert a legújabb előzetes szinte már az első képkockákban elárulta, hogy kinek a temetését látjuk a későbbi jelenetekben, azonban a direktor elárulta, hogy miért nem tartja fontosnak, hogy leleplezték az egyik főszereplő halálát. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A trailer debütálása után Kinberg rendező az Entertainment Weeklynek adott interjút, ahol elsősorban arról beszélt, hogy a Sötét Főnix miben lesz más a korábban bemutatott X-Men-filmekhez viszonyítva.

Nos, a mögöttes gondolatmenet elsősorban azt mutatja, hogy ez a film nem hasonlít más X-Men-filmhez. Ez egy olyan film, ahol sokkoló dolgok történnek, ahol intenzív, drámai dolgok történnek. A szereplők nem pusztán leesnek az épületekről és leporolják magukat és elsétálnak. Van valósága ennek a filmnek és következménye. Még ennél is több, megmutatja Jean / Sötét Főnix veszélyt jelent mindenkire nézve, köztük az X-Menekre.

Kinberg a lapnak megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint Jennifer Lawrence karaktere meghal a filmben, ám azt is megtudtuk, hogy más nagy áldozatok is lesznek: [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Simon Kinberg”]Egy kihívás volt. Egy dolog, amit meg akartam csinálni ezzel a filmmel, hogy szabadjára engedjem, és azt éreztesse, mintha a helyszínen lennél, és tegyük valóságossá a környezetet. Azt akartam, hogy olyan érzés legyen, mintha a szomszédban történne. Az a sajátos környék, amit a semmiből építettünk fel. Azt a teljes utcát, amit a stúdió felépített Montrealban, és a hatalmas épületet. Mindazok a házak és a híd, amiket látsz a távolban, mindezek nem titoktartás céljából épültek, de nyilvánvaló, hogy segítettek benne. Hanem azért, mert sok akciójelenetet forgattunk azokon a helyeken. Felrobbannak a házak, és erre nem lehettek volna képesek egy igazi környezetben.[/penci_blockquote]

Jennifer Lawrence 2011-ben az X-Men: Az elsők között csatlakozott a franchisehoz, s lett Mystiqueből a filmszéria egyik közkedvelt szereplője. A karakter az évek alatt állt a jók és rosszak oldalán is, de az esetek többségében a jókat segítette, ezzel pedig máig nem értenek egyet a rajongók. Jóllehet, hogy a karaktert hősként bemutatni eltér a képregények világától, ugyanakkor a franchise egyik közkedvelt karakteréről beszélünk, de nem ő lesz az egyetlen karakter, akitől búcsúzunk nyáron, ugyanis a Disney más karakterekkel képzeli el az X-Meneket a Marvel Moziverzumban.

Mystique

Total
39
Shares
Previous Article
Deadshot

Will Smith nem tér vissza Deadshotként James Gunn The Suicide Squad rebootjában

Next Article
X-Men: Sötét Főnix

Az X-Men: Sötét Főnix nemzetközi előzetese rengeteg új jelenetet hozott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!