Wide Screen
Image default
Filmek

Az új Star Wars-trilógia korai tervein borzalmas kinézetett kapott Kylo Ren

Előkerült néhány korai terv Kylo Ren kinézetéről, és egészen máshogy nézett ki az új Star Wars-trilógia gazembere a rajzokon.

Adam Driver Kylo Ren karakterével először a Star Wars: Az ébredő Erőben találkoztunk, akit csak úgy mutattak be a rajongóknak, mint a Ren lovagjainak mesterét, azonban a film előrehaladtával mást is megtudtunk, hogy a maszkot pusztán nagyapja, Darth Vader emlékére viseli, ám az álarc mögött egy törékeny, lelkileg gyenge gyerek lapul, aki vívódik a Fény és a Sötét oldal között.

Christian Alzmann művész Instagram-oldalán néhány egészen érdekes koncepciórajz jelent meg az új Star Wars-trilógiáról, köztük Kylo Ren-ről is, akinek kezdetben sokkal félelmetesebb megjelenést szántak a készítők.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Some more early concepts for the Jedi Killer for Star Wars: The Force Awakens. #starwars #conceptart #digitalart #sith #kyloren #darthvader

Christian Alzmann (@calzmann) által megosztott bejegyzés,

Nem a véletlen műve, ha fenti tervek közül néhány ismerős lehet, mert habár Kylo Ren jóval egyszerűbb és visszafogottabb megjelenést kapott Az ébredő Erőre, ugyanakkor a tervek inspiráltak egy másik karaktert. A Star Wars: Lázadók animációs sorozatban ezekről a korai rajzokról mintázták Fitfh Brother küllemét.

Fitfh Brother

Kylo Ren a Star Wars: Az utolsó Jedikben összetörte a maszkot, hogy a decemberben érkező Star Wars: Skywalker korára összeragassza, és ismét maszkban térjen vissza, de még ezek után is nehéz elképzelni, hogy felérjen Darth Vaderhez.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Boba Fett nem fog szerepelni a The Mandalorian-sorozatban

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Star Wars IV. rész – Egy új remény

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora forgatása előtt J.J. Abrams és George Lucas találkozott, és még a midikloniánok is szóba kerültek

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon