x
Close


Közelgő események

Filmek

Az új Star Wars-trilógia korai tervein borzalmas kinézetett kapott Kylo Ren

Előkerült néhány korai terv Kylo Ren kinézetéről, és egészen máshogy nézett ki az új Star Wars-trilógia gazembere a rajzokon.

Az új Star Wars-trilógia korai tervein borzalmas kinézetett kapott Kylo Ren
  • Publishedaugusztus 20, 2019

Előkerült néhány korai terv Kylo Ren kinézetéről, és egészen máshogy nézett ki az új Star Wars-trilógia gazembere a rajzokon.

Adam Driver Kylo Ren karakterével először a Star Wars: Az ébredő Erőben találkoztunk, akit csak úgy mutattak be a rajongóknak, mint a Ren lovagjainak mesterét, azonban a film előrehaladtával mást is megtudtunk, hogy a maszkot pusztán nagyapja, Darth Vader emlékére viseli, ám az álarc mögött egy törékeny, lelkileg gyenge gyerek lapul, aki vívódik a Fény és a Sötét oldal között.

Christian Alzmann művész Instagram-oldalán néhány egészen érdekes koncepciórajz jelent meg az új Star Wars-trilógiáról, köztük Kylo Ren-ről is, akinek kezdetben sokkal félelmetesebb megjelenést szántak a készítők.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Some more early concepts for the Jedi Killer for Star Wars: The Force Awakens. #starwars #conceptart #digitalart #sith #kyloren #darthvader

Christian Alzmann (@calzmann) által megosztott bejegyzés,

Nem a véletlen műve, ha fenti tervek közül néhány ismerős lehet, mert habár Kylo Ren jóval egyszerűbb és visszafogottabb megjelenést kapott Az ébredő Erőre, ugyanakkor a tervek inspiráltak egy másik karaktert. A Star Wars: Lázadók animációs sorozatban ezekről a korai rajzokról mintázták Fitfh Brother küllemét.

Fitfh Brother

Kylo Ren a Star Wars: Az utolsó Jedikben összetörte a maszkot, hogy a decemberben érkező Star Wars: Skywalker korára összeragassza, és ismét maszkban térjen vissza, de még ezek után is nehéz elképzelni, hogy felérjen Darth Vaderhez.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.