Az új Rockstar szabadalom már valószínűleg a GTA VI-ra utal

Egy egészen új megoldást védettek le az NPC-k mozgását illetően.

Egyre több szivárgás érkezik a Rockstar következő játékával kapcsolatban. A nagyon népszerű Red Dead Redemption 2 kiadása óta téma, hogy milyen fába is vágja a fejszéjét következőleg a fejlesztőbrigád. Többé-kevésbé nyílt titoknak lehet kezelni, hogy a GTA hatodik számozott része fog tőlük majd érkezni a jövőben. Most egy újabb technológiát védettek le, valószínűleg ehhez.

A beadott szabadalom szerint ez a rendszer teljesen új lábakra fogja helyezni az NPC-k mozgását és közlekedését. Ez az egész egy olyan elv alapján lett létrehozva, ami megpróbálna nélkülözni minden limitációt a megalkotott világ realisztikusságában ezen a téren. Külön megemlítésre kerülnek a hajók és az autók is, a leírás szerint minden nem általunk irányított karakter külön választhatná meg az utazásának a mikéntjét.

Természetesen nem tettek említését a GTA VI-ra ebben a szabványban, azonban az amerikai IGN információi szerint már készül ez a projekt és nem lenne meglepő, ha új technológiákat fejlesztenének ki hozzá. Vad pletykák szerint március 25-én fogják leleplezni a nagyközönség előtt és szintén ezek a hangok említették meg, hogy visszatérhetünk majd Vice City-be továbbá egy Rio De Janeiro város hasonmását is bejárhatjuk majd. 

Az 1970-80-as évekre teszi az idő intervallumát és nagy inspirációt jelent számára a Narcos sorozat. Sokat kell majd olvasnunk, megpróbálják egészen autentikusnak feltüntetni a környezetet, így a spanyol ajkúak az anyanyelvükön fognak megszólalni. Természetesen ezek pletykák, hiszen semmilyen közleményt nem adott ki a Rockstar a játékkal kapcsolatban, de nagyon szeretnénk, hogy tényleg ilyen területen kezdene el mozogni az új GTA.

Total
1
Shares
Previous Article
Higanyszál

Evan Peters nem akármelyik szerepben térhet vissza a WandaVision Disney+ sorozatban

Next Article

Úton lehet a Star Wars The Force Unleashed 3 is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!