A láthatatlan ember

Az NBC Universal azonnal elérhetővé teszi A láthatatlan ember, Emma és A vadászat mozifilmeket

A Universal Pictures egészen váratlan lépésre szánta el magát, mégpedig a frissen bemutatott vagy premier előtt álló mozifilmeket online elérhetővé teszi már a héten.

A Universal Pictures egészen váratlan lépésre szánta el magát, mégpedig a frissen bemutatott vagy premier előtt álló mozifilmeket online elérhetővé teszi már a héten.

Miközben a hazai mozik a végsőkig kitartanak a korlátozott nyitvatartás mellett – ma éjféltől életbe lépő rendelet értelmében azonban holnaptól nem nyithatnak ki -, addig Európa több országában is elrendelték a mozik és színházak bezárását, ez pedig arra késztette a nagy stúdiókat, hogy elhalasszák a bemutatókat. Arra viszont senki sem számított, hogy a Universal Pictures olyan lépésre szánja el magát, hogy a néhány hete bemutatott filmeket online is elérhetővé teszi.

A stúdió az Egyesült Államokban március 20-án fogja letölthetővé tenni A láthatatlan embert, az Emmát és A vadászatot $19,99 áron, miközben az április 10-ére kitűzött a Trollok a világ körül már a premier napján elérhetővé válik.

Jeff Shell az NBC Universal elnök-vezérigazgatója közleményében a következőt mondta:

A Universal Pictures sokféle filmmel rendelkezik, és a 2020-as év sem kivétel. Ahelyett, hogy késleltetnénk a filmeket vagy megkérdőjelezhető időben mutatnánk be azokat, azt a lehetőséget választottuk, hogy a rajongók otthonukban elérhető és megfizethető áron hozzájussanak ezekhez a címekhez. Reméljük és hisszük, hogy az emberek továbbra is elmennek majd a mozikban, ahol elérhető, de megértjük, hogy a világ különböző területein élők számára ez egy kevésbé elérhető opció.

A Universal múlt héten leállította a Jurassic World: Dominion forgatását, illetve egy évvel eltolta a Halálos iramban 9. bemutatóját. De ez mennyiben érinti majd a nyárra időzített Kampókéz remake és a Minyonok második részét, egyelőre nem tudni.

Total
13
Shares
Previous Article

Majdnem mindent tudunk már az új Xboxról

Next Article
James Gunn

James Gunn elárulta, készít-e Star Wars-filmet a jövőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!