HBO Max

Az HBO Max nemzetközi indulására júniusban kerül sor, de van egy rossz hírünk

Júniusban újabb országokban válik elérhetővé az HBO Max.

A WarnerMedia még tavaly ősszel jelentette be, hogy a tavasszal indított HBO Max hamarosan újabb országban válik elérhetővé. A streamingszolgáltatás jelenleg csak az Egyesült Államokban aktív, de néhány hónap múlva újabb országokkal bővül. A tervek szerint júniusban Latin-Amerikában és a Karib-térségben is elstartol az HBO Max.

A latin-amerikai terjeszkedés csak az első fázis az HBO Max nemzetközi terjeszkedésének, s az idei évben további országokkal fog gazdagodni az HBO Go utódja. A vállalat ígérete szerint még idén megérkezik Európába, konkrétan a skandináv országokba, Spanyolországba, Közép-Európába, köztük Magyarországra is minden bizonnyal, és Portugáliába. Pontos dátumot nem árultak el, hogy mikor kerül erre sor, mindössze annyit mondtak el, hogy az idei év végén lesz elérhető ezekben az országokban és régiókban az HBO Max.

Ami pedig a júniusi terjeszkedést illeti, az HBO 39 országra és területre terjeszti ki új szolgáltatását. Az országok között Anguilla, Antigua, Argentína, Aruba, BVI, Bahama-szigetek, Barbados, Belize, Bolívia, Brazília, Kajmán-szigetek, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Curacao, Dominika, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Mexikó, Montserrat, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, St. Kitts és Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Suriname, Trinidad és Tobago, Turks- és Caicos-szigetek, Uruguay és Venezuela.

A kialakult helyzetre való tekintettel az HBO Max lett a Warner Bros. elsődleges terjesztési felülete, miután bezárták a mozikat. A tavalyi évben mindenkit meglepett a stúdió, hogy a 2021-es filmeket egy időben, egyszerre fogják bemutatni a mozikban és online felületen, köztük olyan alkotásokat, mint a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, Godzilla Kong ellen, a Mátrix 4., The Suicide Squad és a Dűne.

Total
2
Shares
Previous Article
Florence Pugh

Florence Pugh egy gyilkos szexrobotot fog alakítani az Apple TV+ sci-fi drámájában, a Dolly című sorozatban

Next Article

Megvan, mikor érkezik a Ratchet&Clank: Rift Apart

Related Posts