Főoldal Filmek Az FBI szemmel tartja a Joker-film közösségi üzeneteit
Filmek

Az FBI szemmel tartja a Joker-film közösségi üzeneteit

A Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozzon egy újabb tömegmészárlást.

518
Joker
Forrás: Warner Bros.

A Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozzon egy újabb tömegmészárlást.

Most hétvégén fogják bemutatni a Joker-filmet a mozikban, amit az elismerő kritikák ellenére többen is azzal vádolnak, hogy a mentális problémákkal küzdő személyek számára ösztönző lehet Todd Phillips alkotása, hiszen a filmben a készítők a DC képregények legismertebb bűnözőjével szimpatizálnak, s ez sokak szerint inspirálhatja az embereket.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Természetesen szeretnék elkerülni a korábbi évek tömegmészárlását, ezért az FBI különös figyelmet fordít a közösségi médiák aktivitásaira, és figyelni fogják a Joker-filmmel kapcsolatos bejegyzést. Az FBI közleményében a következő áll:

Miközben általános gyakorlatunk az, hogy nem foglalkozunk bizonyos hírszerzésekkel kapcsolatos dolgokkal, addig az FBI fellép a bűnüldözési és privát szektori partnereivel az online bejegyzésekkel kapcsolatban. Mint mindig, arra ösztönözzük a közösséget, hogy maradjanak éberek, és haladéktalanul jelentsenek bármi gyanús tevékenységet a bűnüldözési szerveknek.

Jelentések szerint az FBI az elmúlt időben több fenyegetést is kapott a Joker-film bemutatója miatt, Iowában a Nemzeti Gárda tagjait egy esetleges tömeglövöldözésről értesítették. Nyilvánvalóan a Jokert ért kritikákra több terrorizmoshoz is köthető szélsőséges csoport is felfigyelt, így talán nem alaptalan, hogy a világ rendészeti szerve fokozott figyelemmel követi nyomon a mozifilm bemutatóját.

A Joker-filmet tegnap óta már játsszák a hazai mozikban, a filmről szöveges, spoilermentes kritikánkat már megtaláljátok az oldalon.

Joker

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...