Wide Screen
Image default
Filmek

Az FBI szemmel tartja a Joker-film közösségi üzeneteit

A Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozzon egy újabb tömegmészárlást.

A Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozzon egy újabb tömegmészárlást.

Most hétvégén fogják bemutatni a Joker-filmet a mozikban, amit az elismerő kritikák ellenére többen is azzal vádolnak, hogy a mentális problémákkal küzdő személyek számára ösztönző lehet Todd Phillips alkotása, hiszen a filmben a készítők a DC képregények legismertebb bűnözőjével szimpatizálnak, s ez sokak szerint inspirálhatja az embereket.

Természetesen szeretnék elkerülni a korábbi évek tömegmészárlását, ezért az FBI különös figyelmet fordít a közösségi médiák aktivitásaira, és figyelni fogják a Joker-filmmel kapcsolatos bejegyzést. Az FBI közleményében a következő áll:

Miközben általános gyakorlatunk az, hogy nem foglalkozunk bizonyos hírszerzésekkel kapcsolatos dolgokkal, addig az FBI fellép a bűnüldözési és privát szektori partnereivel az online bejegyzésekkel kapcsolatban. Mint mindig, arra ösztönözzük a közösséget, hogy maradjanak éberek, és haladéktalanul jelentsenek bármi gyanús tevékenységet a bűnüldözési szerveknek.

Jelentések szerint az FBI az elmúlt időben több fenyegetést is kapott a Joker-film bemutatója miatt, Iowában a Nemzeti Gárda tagjait egy esetleges tömeglövöldözésről értesítették. Nyilvánvalóan a Jokert ért kritikákra több terrorizmoshoz is köthető szélsőséges csoport is felfigyelt, így talán nem alaptalan, hogy a világ rendészeti szerve fokozott figyelemmel követi nyomon a mozifilm bemutatóját.

A Joker-filmet tegnap óta már játsszák a hazai mozikban, a filmről szöveges, spoilermentes kritikánkat már megtaláljátok az oldalon.

Joker

Még több a témában...

Valójában Henry Cavill és a Warner között beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat