Főoldal Sorozatok Az Eufória sztárja is csatlakozik a Szárnyas fejvadász 2099 sorozathoz
Sorozatok

Az Eufória sztárja is csatlakozik a Szárnyas fejvadász 2099 sorozathoz

Újabb színésszel bővült az Amazon Prime Video készülő cyberpunk sorozata.

352
Blade Runner 2049
Forrás: Sony Pictures Releasing

2022 óta hivatalos, hogy készül az élőszereplős Szárnyas fejvadász 2099 című sorozat. A 2017-es második film, a Szárnyas fejvadász 2049 után ötven évvel játszódó széria az Amazon Prime Video streamingre készül, a showrunner Silka Luisa és a producer maga Ridley Scott. Májusban már kiderült, hogy Michelle Yeoh kaphatta a főszerepet. A legújabb hírek szerint az Eufória fiatal sztárja, Hunter Schafer is csatlakozik a sorozathoz.

Június 13-án hozta le a hírt a Variety, hogy Hunter Schafer is szerepelhet a Szárnyas fejvadász 2099 sorozatban. Schafer az HBO saját gyártású sikersorozatában, az Emmy-díjas Eufóriában lett ismert, ahol Julest alakította. Schafer azóta feltűnt Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája, a Cuckoo és A kegyelem fajtái című filmekben is. A huszonöt éves színésznő most úgy tűnik a cyberpunk világában is megjelenik Michelle Yeoh oldalán.

A májusi hírek és szivárgások szerint Yeoh egy Olwen nevű szárnyas fejvadászt (vélhetően replikánst, mint a Ryan Gosling alakította K nyomozó) alakíthat majd a sorozatban, aki élete végéhez közeledik. Olwen azonban egy menekülő Cora nevű replikánssal találkozik és ők ketten egy összeesküvésbe bonyolódnak bele. Hivatalosan nem erősítették meg, hogy Yeoh valóban Olwent alakítja, ahogy Schafer karakteréről sem tudunk semmit. Elképzelhető, hogy Corát játssza majd, de az is lehet, hogy valamilyen másik karaktert.

A Szárnyas fejvadász 2099 forgatását júniusban kezdték meg a cseh fővárosban, Prágában és párhuzamosan Spanyolországban is, ahogy a Collider exkluzív cikkében megerősítette. A forgatás elindulásával még további szereplőket és színészeket erősíthetnek meg hamarosan. A Szárnyas fejvadász 2099 megjelenési dátuma még nem ismert, valamikor az elkövetkezendő években jön az Amazon Prime Video streamingre.

Hunter Schafer
Forrás: British Vogue
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...