Wide Screen
Image default
Filmek

Az első reakciók szerint Goose ellopta a showt a Marvel Kapitányban

Megtartották a Marvel Kapitány első tesztvetítését, és beszámolók szerint a showt egyértelműen Goose lopja el a filmben.

Beszámolók szerint pár napja megtartották a Marvel Kapitány első vetítését, és bár rendkívül szigorú titoktartást írattak alá a jelenlévőkkel, azt azért különféle közösségi oldalakon elárulták a nézők, hogy a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilm legnagyobb karaktere nem maga Carol Danvers (Brie Larson), és még csak nem is Nick Fury (Samuel L. Jackson) lesz, hanem a főszereplő macskája. A képregényekkel ellentétben a macskát nem a Star Wars franchise után Chewie-ról nevezték el a filmben, hanem Goosenak, ami egy rejtett utalás Top Gun filmre. Aki esetleg nem tudná, a Top Gunban így hívták Maverick másodpilótáját. Twitteren az egyik felhasználó úgy írta le a karaktert a filmben, mint a film „legfontosabb” elemét.

Nem hivatalos forrásból tudjuk, hogy a filmben meglehetősen nagy szerepet kapott a macska, akit először a második előzetes végén láttunk, mikor Nick Fury találkozott a cuki házi kedvenccel. Ez megint csak a korábbi feltevéseket igazolja, miszerint Goose nem szokványos macska, hanem egy idegen faj, a Flerken egyik képviselője, ami egy nagyon veszélyes teremtmény hatalmas csápokkal, s rendszerint ilyen kis aranyos háziállatok bőrét veszik fel. Goose gazdájával szemben nagyon hűséges és aranyos, de idegennel szemben, ha fenyegetve érzi magát, akkor ördögi teremtménnyé változik. Nem kizárt, hogy ő felel azért, hogy Nick Fury elveszti bal szemét a későbbiekben.

A Marvel Kapitány országos bemutatója március 7-én lesz.

Még több a témában...

Felállítottak egy új kreatív csapatot A galaxis őrzői franchisehoz

Kévés Bence Mihály

Milyen lesz Thor a Végtelen háborúban?

Kévés Bence Mihály

Russo fivérek elárulták, melyik Marvel-filmet tartják legjobb munkájuknak

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább