x
Sorozatok

Az első képek a The Walking Dead új évadjához

Még nem tudjuk pontosan, hogy mikor kezdődik a hetedik évad, de a csatorna már megkezdte az új részek reklámozását.

Az első képek a The Walking Dead új évadjához
  • Publishedjúlius 17, 2016

Még nem tudjuk pontosan, hogy mikor kezdődik a hetedik évad, de a csatorna már megkezdte az új részek reklámozását.

A hatodik évad cliffhanger-je nagy port kavart a rajongók táborában. Sokan szólaltak fel a befejezés miatt, köztük volt a rendező mamája is, aki szerint igazságtalan volt így befejezni az évadot. Azt tudjuk, hogy valamikor ősszel érkeznek az új részek az AMC csatornán, de a pontos időpont még nem ismert. (Addig még a Fear the Walking Dead második évadja befejeződik, ugyanis augusztusban visszatérnek a zombik.)

Feledhetetlen képkockákkal zárult a hatodik évad, amikor is az egyik főhőstől elbúcsúztunk, életét vesztette a nagy találkozásnál. Mai napig nem tudjuk, hogy kinek intünk búcsút, és úgy látszik, hogy a stúdió is ráfaragott erre, mert semmit sem mernek megmutatni az új évadból. Ha egy szereplő is feltűnik valamilyen promóciós anyagon, utána könnyebben kisakkozható lenne, kit ölt meg Negan a buzogánnyal.

fox-the-walking-dead_y5n1

Az Entertainment Weekly újságban jelent meg egy kép, amit a befejező részből vágtak ki. A képen Negan, és a hírhedt baseball ütője, Lucille látható, amint „ecc-pecc kimehetsz…” játékot játszik a főhősökön. Vajon kit talált el a szöges dróttal bevont faütővel? A hírek szerint a Comic Con 2016-on érkezik az első előzetes az évadhoz. Kíváncsian várjuk, és reméljük, hogy kezdésig senki és semmi sem gyengíti a cliffhangert. Ti várjátok már?

walking-prem_cn6m

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.