Főoldal Sorozatok Az első hivatalos kép a Peacemaker című HBO Max sorozat főszereplőjéről
Sorozatok

Az első hivatalos kép a Peacemaker című HBO Max sorozat főszereplőjéről

Az első kép a The Suicide Squad spin-off sorozatáról.

338
Peacemaker
Forrás: Warner Bros.

James Gunn rendezőtől jövő hónap elején érkezik a The Suicide Squad című öngyilkos küldetés következő menete, amit egyszerre fognak bemutatni a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón. A régi kedvencek, például Harley Quinn, Bumeráng Kapitány és Rick Flag mellett egy tucat új arcot ismerünk meg, és már csak ezért is a DC Moziverzum egyik legjobban várt filmje, hiszen ennyi karaktert vonultat fel.

A film mellett egy spin-off sorozat is érkezik a rendezőtől, amiben John Cena karaktere, Peacemaker kapja a főszerepet, és amolyan eredettörténetnek szánják. Bár a The CW amerikai tévécsatorna több DC karaktert is feldolgozott sorozatban az elmúlt évtizedben, de ez lesz az első olyan tévéműsor, ami a DC Moziverzumban játszódik, azaz a sorozatot összekapcsolja a mozifilmmel.

A sorozatot James Gunn írja és rendezi, amit jelenleg Kanadában forgatnak. Már kaptunk a szereplőkről egy képet az év elején, most pedig az Empire magazin jóvoltából az első hivatalos képet magáról a címszereplőről. A fotón Peacemaker látható véres jelmezben, miközben a rendezőtől kapja az instrukciókat. Kevés információ áll rendelkezésünkre a sorozattal kapcsolatban, de talán a mozifilm után több dologra is fény derülhet majd róla.

Cenán kívül szerepet kap még négy új név, Chukwudi Iwuji (When They See Us), aki a jelentés szerint állandó szereplője lesz a sorozatnak, eközben Lochlyn Munro (Riverdale), Annie Chang (Shades of Blue) és Christopher Heyerdahl (Togo) úgynevezett visszatérő karakterek lesznek a képernyőn. Iwuji egy Clemson Murn karaktert játszik, Larry Fitzgibbon mint Munro, Chang mint Detective Sophie Song és végül Heyerdahl kelti életre Captain Locke karaktert.

A Peacemaker még nem kapott hivatalos premierdátumot, mindössze annyit árultak el, hogy valamikor 2022 januárjában tűzik műsorra az HBO Max streamingszolgáltatón. Ami pedig a The Suicide Squad-filmet illeti, arra augusztus 6-án válthatnak jegyet a rajongók.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.