Wide Screen
Filmek

Az első forgatási kép a Szellemirtók folytatás első napjáról

Már forog az eredeti Szellemirtók-film folytatása, benne régi és új szereplőkkel, amiről most egy hivatalos forgatási képet is kaptunk.

Már forog az eredeti Szellemirtók-film folytatása, benne régi és új szereplőkkel, amiről most egy hivatalos forgatási képet is kaptunk.

Miután a Sony és Jason Reitman teljes titokban előkészítették a Szellemirtók folytatását, majd bejelentették a főszereplőket, a tegnapi nappal végre elindult a termelés is. Jason Reitman rendező Instagram-oldalán erősítette meg a munkálatokat, amiről egy képet is megosztott a rajongókkal. A bejegyzésből kiderült, hogy a stáb Kanadában, egészen pontosan Albertán forgat jelenleg olyan sztárokkal, mint McKenna Grace, Finn Wolhard és Carrie Coon, azonban a színészek mellett Jason Reitman mellett a franchise legendás rendezőjét, Ivan Reitman-t is láthatjuk a képen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Family’s All Here #GB20

Jason Reitman (@jasonreitman) által megosztott bejegyzés,

A folytatásról meglehetősen keveset tudunk, mindössze annyit árultak el korábban, hogy az új rész követi a franchise első két részét, azonban a történet középpontjában ezúttal a fiatal színészek állnak majd. McKenna Grace (Marvel Kapitány, Annabelle 3.) az egyik tinisztár a filmben, akinek édesanyját Carrie Coon alakítja majd a történetben. De a Stranger Things sorozatból ismerős Finn Wolfhard is főszerepet kap, bár szerepe neki sem ismert. A világsztárokkal erősítő Szellemirtók-film egy igazi Bosszúállóval is erősít, ugyanis a Hangyát alakító Pual Rudd egy tanárt fog alakítani a történetben, alighanem a gyerekek mentora lesz. De hogy ne csak az új szereplőkről beszéljünk, nemrég Sigourney Weaver is megerősítette visszatérését, valamint Annie Potts, a Szellemirtók túlhajszolt titkárnője is visszatér a folytatásra.

A történet egyelőre nem ismert, azt azonban sejteni lehet a klasszikus folytatása révén, hogy a történet az eredeti Szellemirtókra és egy egyedülálló édesanyára és az ő családjára fog fókuszálni majd. A Sony kihagyja az idei San Diego-i Comic-Cont, így jövőhéten nem tudunk meg újabb izgalmas részletet a következő részről.

A Szellemirtók pontos bemutatója nem ismert, valamikor 2020-ban mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

Március óta dolgoznak az Alien 5 forgatókönyvén

Vigh Martin

Sigourney Weavernek kétségei vannak afelől, hogy Ellen Ripley visszatér-e még az Alien franchise folytatásában

Kévés Bence Mihály

Az Avatar-folytatás legújabb képén visszatért Sigourney Weaver karaktere

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat