Hangya

A Bosszúállók: Végjáték sztárja csatlakozott az új Szellemirtók szereplőgárdájához

Egyre érdekesebbnek tűnik a Szellemirtók következő filmje, főleg most hogy a kis-nagy ember is feltűnik benne!

Egyre érdekesebbnek tűnik a Szellemirtók következő filmje, főleg most hogy a kis-nagy ember is feltűnik benne!

Egy stílusos Twitter-videóban maga a színész jelentette be, hogy a Marvel Moziverzumban a Hangyát alakító Paul Rudd is a folytatás része lesz. Természetesen nem ő az egyetlen nagy név a projektben, hisz korábban pletykálták már az eredeti filmek szereplőgárdájának szinte teljes visszatérését. Sajnos Harold Ramis Dr. Egonját már nem láthatjuk a színész 2014-es halála miatt, de így is impozáns lenne, ha Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Sigourney Weaver újra együtt szerepelne, különösen a rendkívül tehetséges Paul Rudd oldalán.

Ha valaki az elmúlt éveket egy barlangban élte le és a nem ugrik be „a legkisebb Bosszúállóról” egyből az 50 éves színész, ismerős lehet a Felkoppintva, a 40 éves szűz, a Spinédzserek (rendes nevén Clueless) című filmekből vagy akár a Jóbarátok sorozatban is volt egy kisebb szerepe. A Variety információi szerint egy középiskolai tanárt fog alakítani, aki a fiatal tanítványain keresztül szembesül egy újfajta természetfeletti fenyegetéssel. A moziban feltűnik még Carrie Coon (Bosszúállók: Végtelen háború, Holtodiglan), Finn Wolfhard (Stranger Things, AZ), Mckenna Grace (Marvel Kapitány, Én, Tonya), akik egy családot fognak alakítani. Valószínű a mai filmes trendeknek megfelelően ők lesznek a cselekmény középpontjában.

Az igen ígéretes filmet az a Jason Reitman rendezi aki nem csak nagyon jó rendező (Egek Ura, Juno, Köszönjük, hogy rágyújtott! Pszichoszingli), azonban az eredeti filmeket készítő Ivan Reitman fia, így reménykedhetünk, hogy a 2016-os katasztrófa után végre jó kezekbe került a franchise.

A Szellemirtók amerikai bemutató 2020. július 10-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: The Rise of Skywalker

Daisy Ridley megerősítette, hogy benne lesz-e a következő Star Wars trilógiában

Next Article
Nick Fury

Samuel L. Jackson kifakadt a Pókember: Idegenben poszterén rosszul feltűntetett Nick Fury miatt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!