Az eddigi legjobb Solo: Egy Star Wars történet előzetes

Egy új Solo előzetest kaptunk, amit azzal egészítettek ki, hogy maguk a szereplők is megosztanak pár gondolatot a filmről.

Egy új Solo előzetest kaptunk, amit azzal egészítettek ki, hogy maguk a szereplők is megosztanak pár gondolatot a filmről.

Kevesebb mint egy hónappal a Solo: Egy Star Wars történet bemutatója előtt picit kezdünk reménykedni, hogy talán mégis van keresni valója ennek az antológiafilmnek a Star Wars univerzumban. Elképesztően sok botrány előzte meg a film bemutatóját, kezdve a tavaly júniusban kirúgott Chris Miller és Phil Lord rendezőket, majd azt követte Alden Ehrenreich játékát ért vádak és végül idén januárban megjelent pletykák a forgatókönyv rossz minőségéről sem tettek jót a film marketingjének.

A Bosszúállók: Végtelen háború után a Disney új videóval állt elő a Han Solo-filmhez, melyben nem csak Ron Howard rendezőt halljuk megszólalni, de számos más szereplőt, köztük a főszerepet játszó Alden Ehrenreich is beszél a műről. Ennél is izgalmasabb, hogy eddig soha nem látott új jeleneteket kapunk a filmből, és elnézve a bolygókat, a helyszíneket, nincs okunk az aggodalomra. A videóban a csempészt is különböző szituációkban látjuk és halljuk, ahol a vádak ellenére elég jól adja elő szerepét. Ehrenreich tényleg megtanult színészkedni a forgatás alatt.

A Solo: Egy Star Wars történet országos bemutatója május 24-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Paul Feig még mindig A szellemírtók folytatásán töri a fejét

Next Article
Rey

Új női főszereplővel bővülhet J.J. Abrams Star Wars: Episode IX része

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!