Főoldal Sorozatok Az Echo az első sorozat, amit a Marvel Spotlight banner alatt mutatnak be
Sorozatok

Az Echo az első sorozat, amit a Marvel Spotlight banner alatt mutatnak be

Elárulták, miben lesz más a Marvel Spotlight banner alatt bemutatott produkciók.

350
Marvel Spotlight
Forrás: Marvel Studios

Az Echo első előzetesét követően a Marvel Studios bejelentette, hogy a Sólyomszem spinoff-sorozata lesz az első sorozat a Marvel Spotlight banner alatt. A Marvel Spotlight egy 1971-ben debütált antológia képregénysorozatról kapta a nevét. Az említett képregénysorozat olyan karaktereket mutatott be, mint például Szellemlovas vagy Spider-Woman.

A stúdió bejelentésében azt közölték, hogy “a Marvel Spotlight platformot biztosít számunkra, hogy alaposabb, karakterközpontú történeteket vigyünk a képernyőre, és az Echo esetében az utcai tétekre összpontosítsunk a nagyobb MCU-folytonossággal szemben” – mondta Brad Winderbaum, a streaming részleg vezetője. “Ahogy a képregényrajongóknak sem kellett olvasniuk a Bosszúállókat vagy a Fantasztikus Négyest ahhoz, hogy élvezzék a Ghost Rider Spotlight képregényt, a mi közönségünknek sem kell látnia más Marvel-sorozatokat ahhoz, hogy megértse, mi történik Maya történetében”.

Röviden összefoglalva ez azt jelenti, hogy a jövőben olyan produkciókat is látunk majd, amelyek szorosan nem kapcsolódnak majd a Marvel Moziverzum más eseményeihez. Jobban belegondolva, a Marvel Spotlight igaz az MCU teljes 4. fázisára, hiszen az új bemutatott szuperhősök többnyire önálló kalandban vettek részt, ilyen volt Ms. Marvel bemutatása is.

A hétvégén már levetítették az Echo első két epizódját egy rendezvényen, és ebből már megtudtuk, hogy Maya Lopez képességei a sorozatban eltérnek majd a karakter képregénymásától. Egyetlen bűn sem marad megtorlás nélkül 2024. január 10-én, amikor a Marvel Studios Echo sorozata elindul a Disney+-on. “A Marvel Studios az öt epizódból álló streaming sorozat Maya Lopez (Alaqua Cox) életét mutatja be, akit Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) bűnözői birodalma üldöz. A hősnőnek, mikor az útja során hazatér, szembe kell néznie saját családjával és a tőlük származó örökségével – olvasható a sorozathoz kiadott szinopszisban.

A sorozatban Cox, D’Onofrio mellett Chaske Spencer mint Henry, Tantoo Cardinal mint Chula, Graham Greene mint Skully, Cody Lightning mint Biscuits unokatestvér, Devery Jacobs mint Bonnie és Zahn McClarnon mint William Lopez is szerepel majd. A kezdeti tervekben még Charlie Cox mint Daredevil is szerepelt, de időközben nagy átalakuláson ment keresztül a stúdió.

Az Echo mind az öt epizódja 2024. január 10-én lesz látható a Disney+-on.

Echo
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...