Főoldal Előzetesek A múltja kísérti az indián hősnőt az Echo első előzetesében
Előzetesek

A múltja kísérti az indián hősnőt az Echo első előzetesében

Nézd meg Echo önálló sorozatának első előzetesét.

548

Nem sokkal ezelőtt a Marvel Studios bemutatta az Echo első előzetesét. A sorozat, amelyben Alaqua Cox visszatér a címszerepben, Maya Lopez karakterét követi – egy siket hőst, aki azzal a teherrel küzd, hogy New York-i alvilág bűnkirályának, Wilson Fisknek (Vincent D’Onofrio) az unokahúga.

D’Onofrio ismét Fisk szerepében, miután a 2021-es Sólyomszem című sorozatban bemutatkozott a Marvel Moziverzumban. A trailerben Maya és Kingpin áll egymással szemben, miközben számos új karakterrel is megismerkedhetünk. Az Echo főszereplői Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs és Cody Lightning, valamint Graham Greene és Zahn McClarnon. A Marvel Studios szeretett volna hű maradni a hősnő indián származásához, ezért a sorozatot indián filmesek, Sydney Freeland és Catriona McKenzie rendezték.

A 2019-es Bosszúállók: Végjáték bemutatója után megnőtt a bűnesetek száma a Pokol konyhájában, mivel a Föld leghatalmasabb hőseiből sokan visszavonultak, vagy a galaxis problémáival voltak elfoglalva. Miközben a Thorhoz, a Galaxis Őrzőihez és Marvel Kapitányhoz hasonló szuperhősök a kozmoszt veszélyeztető intergalaktikus fenyegetésekkel vannak elfoglalva, addig New York utcáin az önbíráskodó szuperhősökre van nagy szükség. A Marvel Moziverzum következő kalandja ezt próbálja javítani, ugyanis az Echo az első olyan sorozat a sorban, amely a Marvel hőseit és gonosztevőit visszahozza a valóságba.

Eredetileg néhány hónappal az Echo után debütált volna a Daredevil: Born Again, de időközben a terveket eldobták, a teljes kreatív csapatot kirúgták, és nyomtak egy újraindítás gombot Fenegyereknél. Ettől függetlenül valószínűleg lesz kapcsolat a két sorozat között, már csak a Kingpin miatt is, de más crossoverre is számíthatunk.

Egyetlen bűn sem marad megtorlás nélkül 2024. január 10-én, amikor a Marvel Studios Echo sorozata elindul a Disney+-on, és egy különleges csavarral a sorozat lesz az első olyan Marvel-sorozat, amelynek összes részét egyszerre teszik elérhetővé a rajongóknak. Az öt epizódból álló streaming sorozat Maya Lopez (Alaqua Cox) életét mutatja be, akit Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) bűnözői birodalma üldöz. A hősnőnek, mikor az útja során hazatér, szembe kell néznie saját családjával és a tőlük származó örökségével.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.