Az EA megmagyarázta, miért lesz olcsóbb a Star Wars: Squadrons

Jelentős engedménnyel lesz kapható a játék.

Az Electronic Arts korábban már jelezte, a megszokott 60 dolláros árcédula helyett a Star Wars: Squadrons csökkentett áron, 40 dollárért kerül a boltokba, ami hazánkban nagyjából 12.000 Ft-nak felel meg. Láttunk már erre példát a generáció alatt, és az indok általában a nyújtott tartalom mennyisége volt. Jelen esetben sincs ez másképp.

Nem elrugaszkodott dolog azt állítani, hogy a Squadrons nem a legfontosabb projekt az EA háza táján. A szokásos sportjátékos felhozatal és a generációváltás között, lényegében pár hónappal a váratlan bejelentés után érkezik a szoftver, ennek fényében nem nagy rejtély kideríteni, hogy nem ez a cím élvezi majd a legnagyobb figyelmet. Ez a játékosok és a gaming sajtó köreiben is aggodalomra adott okot, így az EA fejeseihez nyíltan szegezték a kérdést: várhatunk-e a rohamtempó és a nyomott ár ellenére AAA élményt?

Blake Jorgensen, az Electronic Arts ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, hogy minden játékuknak megvan a maga helye a rangsorban, és néhány projekt jelenleg elsőbbséget élvez. Ennek ellenére azt ígérte, hogy egy meggyőző, kellő tartalommal megpakolt cím vár majd minket a lemezen, mindössze arról van szó, hogy fókuszálni kellett, a Star Wars-élmény mely elemeit valósítsák meg, így kizárólag az űrhajózásra koncentráltak. Végleges indokként azt hozta fel, hogy még több játékosnak akartak lehetőséget biztosítani arra, hogy valóra válthassák álmaikat, azaz pilóták lehessenek a Star Wars világában.

Biztosan sokan meg fogjátok mosolyogni ezeket a szavakat, a stúdiót ugyanis nem úgy ismerjük, mint akik pénzügyi engedményeket tesznek a játékosok irányába. Ennek ellenére mi arra buzdítunk mindenkit, hogy várjuk meg a megjelenést, az eddigi anyagok alapján ugyanis a Squadrons remek mókának ígérkezik, a megszokott árak kétharmadáért pedig főleg érdemes lehet beszerezni. Ezt meg is tehetitek október 2-án, Xbox One, PS4 és PC platformokon.

Total
0
Shares
Previous Article

Új előzetesen látható a Bright Memory Infinite

Next Article

Végre akcióban is láthatjuk a DIRT 5-öt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!