Főoldal Filmek Az Avatar 3. visszahozza a rajongók egyik kedvenc karakterét, emellett James Cameron azt is elárulta, miről szólnak valójában az Avatar-filmek
Filmek

Az Avatar 3. visszahozza a rajongók egyik kedvenc karakterét, emellett James Cameron azt is elárulta, miről szólnak valójában az Avatar-filmek

A nagy visszatérés mellett James Cameron arról beszélt még, hogy miről szólnak valójában az Avatar-filmek.

2.6k
Avatar: A víz útja
Forrás: 20th Century Studios

James Cameron tegnap este az Avatar 4. nagy időugrásáról beszélt, valamint megerősítette, hogy az Avatar 3. kapcsán újra együtt dolgozhatott Kate Winslettel. Az író, rendező és producer korábban azt mondta az Avatar: A víz útja folytatásáról, hogy a projekt utómunkálatai “hektikusak”, de a film 2025 karácsonyára várható.

Az Avatar: A víz útja egyik új szereplője visszatér a harmadik részhez. Az Avatar rendezője, James Cameron a People magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a Kate Winslet által alakított Ronal visszatér az Avatar 3-ban. Bár Ronal nem kapott nagy szerepet, az elhangzottak alapján ennél valamivel többet látjuk majd a képernyőn a folytatásban. A beszélgetésből továbbá az is kiderült, hogy Winslet a jelek szerint komoly, valós munkát végzett, miközben a szerepére készült.

A rendező elmondta, hogy tanulás céljából Winslet felkeresett egy valódi sámánt, hogy többet megtanuljon szerepéről, ami a 2025-ben érkező filmben karakterére vár.

A filmben látni fogjátok, ahogyan azt a tisztító rituálét végzi, amivel megpróbálja feléleszteni Kittyt, és még néhány dolgot, amit a harmadik filmben fog csinálni, az a valós gyakorlaton alapul.

James Cameron

Logikus döntés, hogy többet láthatunk majd Ronalból, hiszen Cameron a GQ-nak azt mondta, hogy a harmadik rész nemcsak látványban, de karakterfejlődésben is nagy előrelépés lesz. Úgy fogalmazott a filmes, hogy “a nagy [kreatív] előrelépés ebben a filmben, hogy elmélyítjük a karaktereket”.

Új kultúrákat, új lényeket látunk – minden olyan dolgot, amit egy Avatar-filmtől elvárhatsz, de ennek a filmciklusnak az egész lényege, hogy együtt éljünk ezekkel az emberekkel, és velük együtt tegyük meg ezt az epikus utazást. Szóval szerintem nem arról szól, hogy ‘megmutassuk nektek a valaha készült legjobb [vizuálisan kidolgozott] vizet’ – hanem sokkal inkább a karakterek szívébe és lelkébe hatolunk bele. Néhány nagyon érdekes új karaktert ismerhetünk meg. Ez egy időutazás. A harmadik, a negyedik és az ötödik film erről fog szólni.

James Cameron

Az Avatar 3. megjelenési dátuma 2025. december 19-ére tolódott, és így az Avatar 4. 2029. december 21-ére, az Avatar 5. pedig 2031. december 19-ére került át a naptárban.

Avatar
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Avatar: A víz útja
Filmek

Az Avatar 6. és az Avatar 7. ötletei már ott motoszkálnak James Cameron fejében

Az Avatar 5. nem zárja le James Cameron univerzumát, további tervek vannak.