x
Előzetesek

Az Assassin’s Creen-moziról új videót mutattak be az E3-on

Az E3 alatt nem csak játékokat mutatnak be a jelenlévőknek, hanem filmek is kaptak helyet a porondon.

  • Publishedjúnius 14, 2016

Az E3 alatt nem csak játékokat mutatnak be a jelenlévőknek, hanem filmek is kaptak helyet a porondon.

A Ubisoft nem viccel, belevágott keményen a filmes szakmába. A játékkiadó első filmes adaptációja az idén érkező Assassin’s Creed lesz, de a következő években a Ubisoft újabb játékokkal fog jelentkezni a mozivásznon. A The Divisiont már tavasszal bejelentették Jake Gyllenhaal főszereplésével, most pedig a Watch Dogs is zöld utat kapott.

Az előadáson szóesett az Assains’s Creed-filmről is, melyről a 20th Century Fox egy kuliszsák mögötti videót mutatott be a jelenlévőknek. Az „így készült” prezi nagy sikert aratott a helyszínen lévők között, de az írott sajtónak is pozitív véleményen van. A közösségi portálokat pedig szó szerint szétszedik a rajongók.

A filmben több nagy név is feltűnik, köztük van Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael K. Williams és Ariane Labed is. Amerikában december 21-én mutatják be, reméljük, hogy a világpremierrel egy időben mi is beülhetünk a filmre – egyelőre nincs hivatalos magyar megjelenési dátum.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.