x
Filmek

A Watch Dogs is ellátogat a mozikba

Nagy láz van a los angelesi E3 expó miatt, így a játékstúdiók nagyjai egytől-egyig kinn vannak, hogy bejelentsék az új húzócímeket.

A Watch Dogs is ellátogat a mozikba
  • Publishedjúnius 14, 2016

Nagy lázban ég most Los Angeles az E3-tól, emiatt a játékstúdiók nagyjai egytől-egyig kinn vannak, hogy bejelentsék az új húzócímeket.

A Ubisoft a The Division-mozi után egy másik nagysikerű játékkal is szeretné a gémereket, és a kíváncsi filmes rajongókat a mozitermekbe csalogatni. Az éjjel lement az Ubisoft konferencia az E3-on, ahol bejelentették a WatchDogs 2 hacker-sci-fi akciójátékot, amit egy filmes adaptációval is megspékeltek az előadás végén.

A játékforgalmazó azt is elárulta, hogy nem egy légből kapott hírről van szó, amit az expó előtt vetettek fel házon belül, hanem már régóta folyamatban van. És aminek már javában tartanak az előkészületei. A mozik a Sony-val és a Regency Productions-szal közösen fogják elkészíteni a filmet.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.