x
Close


Közelgő események

Filmek

Újabb játékadaptáció készül, jön a The Division moziba

A Warcraft játék után a The Division játékból is filmet készítenek Hollywoodban.

Újabb játékadaptáció készül, jön a The Division moziba
  • Publishedjúnius 4, 2016

A Warcraft játék után a The Division játékból is filmet készítenek Hollywoodban.

Több Ubisoft játékból is filmet készítenek a jövőben, most egy újabb nagy sikerű játék került a listára. Az Assassin’s Creed és a Slinter Cell után most a The Division is filmes változatot kap. Sőt, már a főszereplőt is megtalálták! Felpörögtek az események. A Tom Clancy’s The Division RPG-és játék bombaként robbant pár hete. Az első héten több mint 300 millió dollárt hozott a készítőknek a lövöldözős játék. Most egy másik területet is szeretne meghódítani a The Division.

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal, a The Division főszereplője

Kezd felborulni a játék-film ipar. Korábban az volt a szokás, hogy egy filmről készítettek játékot, de ez most fenekestül felfordult. Ma már ott tartunk, hogy előbb adnak ki egy játékot, mint egy filmet. A Ubisoft forgatókönyve is ezt próbálja igazolni. A film főszerepére olyan hollywoodi sztárt szerződtettek le, mint Jake Gyllenhaal. A filmről még semmit sem tudni, még a premier dátumot sem tűztek ki, mindössze annyit tudni, mint amit leírtunk. Jake Gyllenhaal elárulta, hogy nagyon érdekli a főszerep, így produceri szerepet is vállal. A munkálatokat az első pillanatától felügyeli majd, szeretné teljesen beleásni magát a projektbe. Tehetsége megvan hozzá, reméljük, hogy egy ütős mozit kapunk a Ubisoft-tól.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.