Főoldal Sorozatok Az Arrow sztárja, Stephen Amell visszatérne James Gunn DC univerzumában mint a Zöld Íjász
Sorozatok

Az Arrow sztárja, Stephen Amell visszatérne James Gunn DC univerzumában mint a Zöld Íjász

Az Arrowverzum tovább él(ne)!

438
Arrow

Tizenegy év után az Arrowverzum idén májusban Grant Gustin The Flash című sorozatának fináléjával zárul. Úgy tűnik azonban, hogy az univerzum öröksége még nem ért véget. Az Arrow sztárja, Stephen Amell elárulta, hogy szívesen visszatérne Oliver Queen szerepében James Gunn és Peter Safran DC univerzumában.

Stephen Amell, az idehaza Zöld Íjász néven futó sorozat és a Végtelen világok krízise crossover esemény végeztével hagyta ott a szerepet. Bár a sorozat vége után több más munkát is elvállalt, Amell a CW csatorna The Flash utolsó évadában visszatér egy utolsó küldetésre, hogy megmentse az univerzumot aminek a létrehozásában segédkezett. Miközben az Arrowverzumba való visszatérésről nyilatkozott a CBR-nek, Amell beismerte, hogy a jövőben több mindent is tenne a karakterrel:

Imádom ezt a műfajt. Ezt már korábban is mondtam, de lehet, hogy Oliver Queennel szórakoztatóbb dolgokat is lehetne csinálni. Szóval meglátjuk.

Stephen Amell

Stephen Amell esetleges visszatérése mint a Zöld Íjász a DCU-ban korántsem lenne az első alkalom, hogy az Arrowverzum keresztezi a nagy költségvetésű DC filmeket. Ezra Miller Flash változata megjelent a Végtelen világok krízise crossover eseményben, amelyben a Robin-színész, Burt Ward és a Titánok szereplőgárdája is fellépett. Utóbbiaknak megvan a maguk szála a Shazam!-filmekhez is.

James Gunn és Peter Safran elmondta az újságíróknak, hogy a DC Univerzumról alkotott víziójuk egységes történetszálat tartalmaz filmes, televíziós, animációs és videojáték-projektekben. Kifejtették, hogy az ő DC univerzumuk visszahozhat elemeket a korábbi projektekből, ami azt jelenti, hogy az eddig bejelentett nyolc évre szóló tervük nem teljes reboot lesz.

Ezra Miller Flash – A Villám című filmje 2023. június 15-én kerül a mozikba.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...