Főoldal Filmek Az Aquaman és az Overlord készítői dolgoznak a Van Helsing rebootján
Filmek

Az Aquaman és az Overlord készítői dolgoznak a Van Helsing rebootján

Reméljük, ezúttal tényleg véresen komolyan veszik a Van Helsinget.

176
Van Helsing

Dörzsölhetik a tenyerüket a rajongók, hiszen újabb szörnyfilm van készülőben. A Deadline értesült a hírről, hogy A láthatatlan ember sikere után a Universal Pictures berendelte a Van Helsing rebootját is. Producer James Wan, az Aquaman és a Démonok között franchise rendezője, a reboot rendezői feladatát pedig Julius Avery kapta, akitől korábban az Overlordot láttuk.

Magáról a sztoriról nem esett szó még, ugyanakkor a forrás megjegyzi, hogy az új film a híres szörnyvadászok világában játszódik majd, vagyis egy vérbeli szörnyfilmet láthatunk. A franchise nem először kap lehetőséget a filmvásznon, miután 2004-ben már kapott egy feldolgozást Hugh Jackman főszereplésével, ám az akkori próbálkozás minden tekintetben megbukott, s ezzel egy időre félretették a Van Helsing terveit.

Nemcsak a történetről nem tudni semmit, még arról sem beszéltek, hogy a reboot kapcsolatban lesz-e majd a Rémuniverzummal, amivel korábban a stúdió próbálkozott. Bár A múmia reboot után kijelenthetjük, az univerzum megbukott, bár a készítők beszámolói szerint még nem mondtak le teljesen az ötletről, pusztán új alapokra helyezik azt, s erre nagyszerű alkalom volt év elején A láthatatlan ember. A Universal jelenleg egy Drakula-filmen is dolgozik.

Tekintettel Avery rendező korábbi műveire, elképzelhető, hogy a Van Helsing sokkal durvább, erősebb besorolást kap, még a 18-as karikát sem tartjuk lehetetlennek. A rendező jelenleg a forgatókönyv átírásán dolgozik, ami még Eric Pearson (Fekete Özvegy) tollából született. Kíváncsian várjuk, hogy milyen formában és megvalósításban tér vissza a filmvászonra a szörnyvadász.

Van Helsing
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Fekete telefon
Filmek

A Universal Pictures kitűzte a Fekete telefon 2. premierdátumát

Jön a Fekete telefon folytatása, és ez még csak a kezdet!

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

James Wan tisztázta az Aquaman és Elveszett Királyság újraforgatása körüli pletykákat

Tényleg csak a sajtó verte nagydobra, hogy baj van az Aquaman folytatásával?

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

James Wan megerősítette, hogy egy szereplő nem tér vissza az Aquaman folytatásában

Valaki biztosan hiányozni fog az Aquaman és az elveszett királyságból, és az...