Van Helsing

Az Aquaman és az Overlord készítői dolgoznak a Van Helsing rebootján

Reméljük, ezúttal tényleg véresen komolyan veszik a Van Helsinget.

Dörzsölhetik a tenyerüket a rajongók, hiszen újabb szörnyfilm van készülőben. A Deadline értesült a hírről, hogy A láthatatlan ember sikere után a Universal Pictures berendelte a Van Helsing rebootját is. Producer James Wan, az Aquaman és a Démonok között franchise rendezője, a reboot rendezői feladatát pedig Julius Avery kapta, akitől korábban az Overlordot láttuk.

Magáról a sztoriról nem esett szó még, ugyanakkor a forrás megjegyzi, hogy az új film a híres szörnyvadászok világában játszódik majd, vagyis egy vérbeli szörnyfilmet láthatunk. A franchise nem először kap lehetőséget a filmvásznon, miután 2004-ben már kapott egy feldolgozást Hugh Jackman főszereplésével, ám az akkori próbálkozás minden tekintetben megbukott, s ezzel egy időre félretették a Van Helsing terveit.

Nemcsak a történetről nem tudni semmit, még arról sem beszéltek, hogy a reboot kapcsolatban lesz-e majd a Rémuniverzummal, amivel korábban a stúdió próbálkozott. Bár A múmia reboot után kijelenthetjük, az univerzum megbukott, bár a készítők beszámolói szerint még nem mondtak le teljesen az ötletről, pusztán új alapokra helyezik azt, s erre nagyszerű alkalom volt év elején A láthatatlan ember. A Universal jelenleg egy Drakula-filmen is dolgozik.

Tekintettel Avery rendező korábbi műveire, elképzelhető, hogy a Van Helsing sokkal durvább, erősebb besorolást kap, még a 18-as karikát sem tartjuk lehetetlennek. A rendező jelenleg a forgatókönyv átírásán dolgozik, ami még Eric Pearson (Fekete Özvegy) tollából született. Kíváncsian várjuk, hogy milyen formában és megvalósításban tér vissza a filmvászonra a szörnyvadász.

Van Helsing
Total
10
Shares
Previous Article

TESZT: Demon’s Souls

Next Article
Elliot Page

Ellen Page bejelentette, hogy transznemű

Related Posts