Főoldal Filmek Az Aquaman és az Overlord készítői dolgoznak a Van Helsing rebootján
Filmek

Az Aquaman és az Overlord készítői dolgoznak a Van Helsing rebootján

Reméljük, ezúttal tényleg véresen komolyan veszik a Van Helsinget.

522
Van Helsing

Dörzsölhetik a tenyerüket a rajongók, hiszen újabb szörnyfilm van készülőben. A Deadline értesült a hírről, hogy A láthatatlan ember sikere után a Universal Pictures berendelte a Van Helsing rebootját is. Producer James Wan, az Aquaman és a Démonok között franchise rendezője, a reboot rendezői feladatát pedig Julius Avery kapta, akitől korábban az Overlordot láttuk.

Magáról a sztoriról nem esett szó még, ugyanakkor a forrás megjegyzi, hogy az új film a híres szörnyvadászok világában játszódik majd, vagyis egy vérbeli szörnyfilmet láthatunk. A franchise nem először kap lehetőséget a filmvásznon, miután 2004-ben már kapott egy feldolgozást Hugh Jackman főszereplésével, ám az akkori próbálkozás minden tekintetben megbukott, s ezzel egy időre félretették a Van Helsing terveit.

Nemcsak a történetről nem tudni semmit, még arról sem beszéltek, hogy a reboot kapcsolatban lesz-e majd a Rémuniverzummal, amivel korábban a stúdió próbálkozott. Bár A múmia reboot után kijelenthetjük, az univerzum megbukott, bár a készítők beszámolói szerint még nem mondtak le teljesen az ötletről, pusztán új alapokra helyezik azt, s erre nagyszerű alkalom volt év elején A láthatatlan ember. A Universal jelenleg egy Drakula-filmen is dolgozik.

Tekintettel Avery rendező korábbi műveire, elképzelhető, hogy a Van Helsing sokkal durvább, erősebb besorolást kap, még a 18-as karikát sem tartjuk lehetetlennek. A rendező jelenleg a forgatókönyv átírásán dolgozik, ami még Eric Pearson (Fekete Özvegy) tollából született. Kíváncsian várjuk, hogy milyen formában és megvalósításban tér vissza a filmvászonra a szörnyvadász.

Van Helsing
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 10.
Filmek

Nagyot csúszik a Halálos iramban 11.

Louis Leterrier rendező megerősítette, hogy a Halálos iramban 11. megjelenése jelentősen késni...

CinemaCon Universal
Filmek

CinemaCon: A Universal Pictures és a Focus Features bemutatója

A klasszikusok kapták a hangsúlyt a Universal bemutatóján a CinemaCon szerdai napján.

Jurassic World: Bukott birodalom
BREAKINGFilmek

A Jurassic Park eredeti írója dolgozik a Jurassic World negyedik részén

Jön a Jurassic World 4., de jobb írót is találhattak volna hozzá.