Főoldal Előzetesek Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében.

508

A DC Studios nyár végén mutatta be az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesét. A folytatásban Jason Momoa visszatér a daliás, izompacsirta Arthur Curry, ismertebb nevén a hős Aquaman szerepében, Patrick Wilson pedig mint Orm király, aki egyben Arthur féltestvére és olykor nemezise, ám ezúttal nem ellenségek, hanem szövetségesek lesznek, hogy megvédjék Atlantiszt.

Az új trailer középpontjában Aquaman áll, miközben arról mesél egy babának, hogy mit jelent Atlantisz uralkodójának lenni, és hogy emberek millióinak élete múlik a döntésein. A legbátrabb hős, akit az óceán valaha is látott, hamarosan visszatér, és ez lehet utazásának legsötétebb kalandja.

Arthur Curry útja során számos fenyegetéssel nézett szembe, de az Aquaman és az Elveszett Királyságban visszatér a bosszúszomjas Fekete Manta (Yahya Abdul-Mateen II). Miután a gonosztevő bemutatkozott az első részben, megesküdött, hogy legyőzi Atlantisz királyát. Mivel Aquaman egész családja veszélyben van, még Orm (Patrick Wilson) is visszatér, hogy megvédje a trónt – és ami a legfontosabb, a kis unokaöccsét, akit elrabol Fekete Manta. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megvédjék a királyságukat és a családjukat.

“Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson), Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul” – olvasható a film rövid leírásában.

Momoa mellett Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Randall Park, Vincent Regan, Jani Zhao, Indya Moore és Pilou Asbæk is feltűnik majd a stáblistán.

Az Aquaman és az Elveszett Királyság bemutatójára 2023. december 20-án kerül sor a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...

Superman: Legacy
Filmek

James Gunn megerősítette, nincs veszélyben a Superman: Legacy bemutatója

A sztrájkok ellenére továbbra is kitartanak, hogy 2025-ben jöjjön a Superman: Legcy.