Főoldal Előzetesek Az Andor új előzetesében a háború elkezdődött a Birodalom ellen
Előzetesek

Az Andor új előzetesében a háború elkezdődött a Birodalom ellen

A háború elkezdődött a Birodalom ellen.

153

A Lucasfilm egy spoileres új trailert mutatott be a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet előzménysorozatához, amely szeptember 21-én debütál a Disney+-on, és a legújabb képkockák alapján a sorozat mélyen foglalkozik majd a felkeléssel a Birodalom ellen. Az új videóban rengeteg új felvételt, párbeszédet és a visszatérő karaktereket láthatunk.

Egy gyönyörű képpel indul a videó, egy hangvonulatot látunk, amit egy folyó szel ketté, de az idilli életet egy Csillagromboló és néhány Tie-vadász árnyékolja be az égbolton. Ezután a címszereplő, Cassian Andor hangját halljuk. Nem derül ki, hogy kihez beszél, de azt tanácsolja, hogy a Birodalomtól úgy lehet a legjobban lopni, ha egyszerűen “besétálsz, mintha oda tartoznál”, és hogy mindannyian annyira “nagyra vannak és elégedettek, hogy el sem tudják képzelni, hogy egy olyan valaki, mint én, valaha is bejut a házukba”.

Ezt követően újabb bepillantást nyerhetünk Stellan Skarsgard egyelőre meg nem nevezett karakterébe. Cassiannal beszélget, és megpróbálja beszervezni a címszereplőt az alakuló lázadó szövetségbe. “Minden hősre szükségem van, akit csak lehet” – halljuk tőle, bár a Diego Lunával készített interjúk arra utalnak, hogy főhősünk még nem hős a sorozatban. A rajongók legnagyobb örömére visszatér a sorozatban Saw Gerrara (akit ismét Forest Whitaker alakít) és lázadó szélsőségesekből álló bandája. Saw bolygója szeparatista megszállása alatt nőtt fel, később a forradalmárok csoportját vezette. Nővére elvesztése után Saw egyre dühösebbé, taktikája pedig egyre brutálisabbá vált. Korán tagja volt a Birodalom ellen harcoló Lázadók Szövetségének, de végül összeveszett a tanáccsal, és kegyetlensége és szélsőséges hajlamai miatt kitették a tanácsból.

A trailerből kiderül az is, hogy nagy a nyugtalanság a galaxisban, mivel a Birodalom egyre keményebben lép fel mindazok ellen, akik nem hajlandóak beállni a sorba. Lázadások törnek ki az utcákon, ahogy lelőnek egy Tie-bombázót az égen, és még Coruscant is visszatér néhány képkockán. Skarsgard titokzatos karakteréről kiderül, hogy valamikor szenátor volt. Kapunk néhány új felvételt és párbeszédfoszlányt Genevieve O’Reilly Mon Mothájáról. Végezetül pedig ahogy a zene felcsendül és a felvételek egyre gyorsabban és gyorsabban jönnek, megjelenik néhány Death Trooper is, a síró Fiona Shaw, és egy rövid pillantást Cassian új droid társára, B2EMO-ra.

A nagy leleplezésre pedig a trailer végén kerül sor, hogy a sorozat szeptember 21-ei premierje nem egy, nem két, hanem HÁROM epizódot hoz a Disney streaming szolgáltatóra majd rögtön az első napon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Klyo Ren
Filmek

Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben

Sokan vitatják a pillanatot, amikor Kylo Ren megölte Han Solót.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.