Wide Screen
Image default
Filmek

Az Amerika kapitány: Polgárháború rosszfiúja, Crossbones visszatérhet a képernyőre?

Nemrég arról lehetett hallani, hogy a multiverzumnak hála ismerős arcok térhetnek vissza a Marvel Moziverzumba, köztük akár Crossbones is újra szerepet kaphat.

Nemrég arról lehetett hallani, hogy a multiverzumnak hála ismerős arcok térhetnek vissza a Marvel Moziverzumba, köztük akár Crossbones is újra szerepet kaphat.

Múlt héten olvashattunk arról, hogy a Marvel Moziverzum bemutatja az alternatív világokat, a multiverzumot, amire már több utalást is láttunk. Bár a Pókember: Idegenben sokat foglalkozott a témával, de nyíltan nem mondták ki, csak Mysterio játszott az ötlettel, de ettől függetlenül tudjuk, hogy léteznek párhuzamos idősíkok, világok. A multiverzum bemutatására legnagyobb valószínűséggel a Doctor Strange az őrület multiverzumában ad lehetőséget, mint ahogy a film címe is mutatja. Ez pedig olyan ismerős arcok újbóli bemutatását hozhatja el, akiktől már elbúcsúztunk, köztük akár Crossbones is nagyobb szerepet kaphat a közeli jövőben.

Frank Grillo legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban játszotta Crossbones karakterét, amikor a Föld legnagyobb hősei visszamentek 2012-be, hogy megszerezzék a Végtelen Köveket. Nem titok azonban, hogy a színész szívesen visszatérne, bár a fő idősíkban ez nem áll rendelkezésére, hiszen az Amerika kapitány: Polgárháborúban Wanda megsemmisítette a terroristát, most azonban mégis lehetősége nyílik rá.

Az MCU Cosmic értesülései szerint a Marvel arra törekszik, hogy valamilyen úton módon visszahozza Crossbonest, és erről már a megbeszélések is folynak. Az oldalon arról találgatnak, hogy erre csak az alternatív univerzum kínál lehetőséget, amivel éppen a Doctor Strange folytatása foglalkozik majd. De még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy Crossbones valahogy túlélte Dél-Afrikát, ám a multiverzum mellett ennek nem sok értelme lenne, inkább egy alternatív univerzumból térhet vissza a terrorista.

Még több a témában...

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat