Amerikába jöttem

Az Amazonra kerülhet az Amerikába jöttem 2.

A hírek szerint a tárgyalások már az utolsó szakaszban járnak.

A mozik továbbra is zárva, ennek megfelelően nem meglepő, hogy sok film premierjére rögtön valamely streamingszolgáltató kínálatában kerül sor. Úgy tűnik, erre a sorsra juthat majd az Amerikába jöttem második része, ugyanis ahogyan arról a Variety beszámolt, a Paramount előrehaladott tárgyalásokat folytat az Amazonnal a film vetítési jogait illetően. Állítólag már csak néhány részlet megtárgyalása van hátra, ennek egyik fontos szegmense lehet a marketing, ugyanis a stúdió korábban már kötött szerződéseket, és nem tudni, hogy ezen megállapodás értelmében mi lesz a sorsa.

Közvetlen folytatást kap az 1988-as Eddie Murphy-féle Amerikába jöttem című vígjáték, amit teljes egészében egy tehetséges rendezőre bíznak. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a második részt a 2005-be bemutatott a Nyomulj és nyerj! film, illetve a még nagyobb sikert aratott 2006-os A lánc dráma rendezőjére és írójára, Craig Brewerre bízzák.

Az Amerikába jöttem első részét még John Landis forgatta, a film központi karaktere pedig az az Eddie Murphy volt, aki egy dúsgazdag afrikai herceget játszott a filmben. A hercegnek egyet leszámítva mindene megvolt az életben, azonban milyen király az, akinek nincs felesége? Ezért Semmi (Arsenio Hall) hűséges barátjával elutaznak Amerikába, ahol szegényeknek adják ki magukat, hogy megtalálják a tökéletes menyasszonyt, aki sem a hatalomért, sem a pénzért nem megy hozzá Akeem herceghez. A New Yorki Queensben találnak munkát egy gyorsbüfében, azonban a bajok akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy egyikük sem látott még felmosóvödröt és rongyot.

A film premierdátuma egyelőre nem ismert.

Total
71
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Kész őrület, de állítólag már Tobey Maguire és Andrew Garfield is aláírt a Pókember 3. részre

Next Article
Disney+

A COVID-19 miatt a streaming felé hajlik a Disney, s a Disney+ miatt bajba kerülhetnek a mozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!