Főoldal Előzetesek Az Amazon egy előzetessel mutatta be a Fallout poszt-apokaliptikus világát
Előzetesek

Az Amazon egy előzetessel mutatta be a Fallout poszt-apokaliptikus világát

Végre láthatjuk, milyen lesz a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja.

435

Néhány nappal ezelőtt már kaptunk képeket a sorozatból, és most a sok utalás után végre megjelent a Prime Video Fallout című sorozatának első előzetese. A kedvcsináló előzetesben egy terem, nukleáris robbanások, páncélos haderő, egy mutáns medve, egy Mister Handy robot, egy jópofa kutya, és még sok minden más látható ebben a poszt-apokaliptikus világban.

A Comic-Con Experience (CCXP) rendezvényen a brazíliai São Paulóban helyet kapott egy panel, ahol bemutatták a Fallout első nagy előzetesét is. A panelen Jonathan Nolan executive producer és rendező, Graham Wagner executive producer és társ-showrunner, valamint a sorozat sztárjai, Ella Purnell, Aaron Moten és Walton Goggins meséltek a jövő tavasszal érkező videojáték-adaptációról.

Amellett, hogy bepillantást nyerhettünk a posztapokaliptikus pusztaságba, hogy az Amazon Studios feldolgozásában hogyan is kell elképzelni a Bethesda nagymúltú Fallout-franchise-t, a történet főszereplőit is közelebbről megismerhettük. A sorozat főszereplői Purnell által alakított Lucy, Moten mint Maximus és Goggins mint a mutáns Ghoul.

Röviden úgy lehetne leírni a sorozatot azoknak, akik nem ismerik a játékmenetet, hogy egy olyan világot mutat be, amiben gyakorlatilag nem létezik semmi olyan, amit birtokolnánk.

“Kétszáz évvel az apokalipszis után a luxus sugárvédelmi óvóhelyek szelíd lakói kénytelenek visszatérni a sugárzott pokolba, amelyet őseik hagytak hátra – és megdöbbenésükre felfedezik, hogy egy hihetetlenül összetett, furcsa és rendkívül erőszakos univerzum vár rájuk” – olvasható a sorozat rövid leírásában.

A Fallout premierje 2024. április 12-én lesz a Prime Video streamingszolgáltatón.

Fallout
Forrás: Vanity Fair
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Like a Dragon: Yakuza
Sorozatok

Még idén érkezik a Like a Dragon: Yakuza élőszereplős feldolgozása

A népszerű japán Yakuza-akciószéria lesz a stúdió következő feldolgozása.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
Sorozatok

Politikai okok miatt nem tér vissza A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi egyik színésze

Több ponton is változik A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi szereplőgárdája a...