Főoldal Filmek Ayo Edebiri nem tudja vállalni a Mennydörgők szerepét, helyére érkezett Geraldine Viswanathan
Filmek

Ayo Edebiri nem tudja vállalni a Mennydörgők szerepét, helyére érkezett Geraldine Viswanathan

Újabb változás a Mennydörgők szereplőgárdájában az elhúzódott forgatás miatt.

302
Geraldine Viswanathan
Forrás: Miracle Workers

Alig néhány hete hallottuk, hogy változást történt a Marvel Studios Mennydörgők című filmjének szereplőgárdájában, itt az újabb meglepetés. Akárcsak Steven Yeun, úgy Ayo Edebiri sem tudja vállalni a forgatást ütemezési konfliktus miatt. A stúdió már rég szerette volna leforgatni a filmet, azonban a hollywoodi kettős sztrájk teljesen átírta a menetrendet.

A Deadline jelentette, hogy Geraldine Viswanathan csatlakozik a Mennydörgők szereplőgárdájához. Viswanathan Ayo Edebiri helyére érkezik, aki kénytelen volt kiszállni a projektből. Ez egyértelműen a 2023-as író- és színészsztrájk következménye, ami miatt a gyártást nem tudták elkezdeni időben, és az eredeti szereplőgárda tagjai problémával találják szembe magukat az időbeosztások miatt.

Geraldine Viswanathan and Ayo Edebiri

Geraldine Viswanathan karrierjében jelentős mérföldkövet jelent most ez a film, mivel ez lesz a debütálása mind a Marvel Moziverzumban, mind a szuperhős műfajban. Kétségtelen, hogy óriási előrelépés jelent karrierjében ez a szerep, de egyelőre nem tudni, hogy kit fog alakítani.

Több forrás is megerősítette, és üdvözletét küldte Lewis Pullmannak a csapatban. Steven Yeun helyét veszi át Pullman, aki Edebirihez hasonlóan szintén az átütemezett gyártási időpontok miatt volt kénytelen otthagyni a projektet. Hivatalosan nem jelentették be, de várhatóan ő fogja átvenni Robert “Bob” Reynolds, azaz Őrszem szerepét.

Az említett nevek mellett feltűnik még a filmben Julia Louis-Dreyfuss mint Valentina Allegra de Fontaine, David Harbour mint Vörös Őr, Wyatt Russell mint John Walker, Hannah John-Kamen mint Szellem, Florence Pugh mint Jelena Belova/Fekete Özvegy, Olga Kurylenko mint Kiképző, Sebastian Stan mint Bucky Barnes és Harrison Ford mint Ross tábornok.

Két éve lesz lassan annak, hogy a Marvel Studios a 2022-es San Diego-i Comic-Con előadásán a bejelentette, hogy Jake Schreier fogja rendezni a Mennydörgők készülő projektjét. Eric Pearson, a Fekete Özvegy írója korábban már írt egy forgatókönyv-vázlatot, mielőtt Lee Sung Jin átírta volna a sztorit.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...