Augusztusban érkezik meg a PGA Tour 2K21

Hamarosan golfozva is kikapcsolódhatunk a PGA Tour 2K21-ben.

Hamarosan golfozva is kikapcsolódhatunk a PGA Tour 2K21-ben.

A 2K felfedte hivatalosan licencelt golfszimulátor játékát, a PGA Tour 2K21-t, ami várhatóan 2020. augusztus 21-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint 2020. szeptember 25-én Nintendo Switch-re. A rajongók által hiányolt remek golfszimulátor visszatérése alkalmából borítójának sztárja a PGA Tour profi, Justin Thomas lesz. A The Golf Club 2019 Featuring PGA Tour mögötti stúdió, az HB Studios gondozásában készülő PGA Tour 2K21 a The Golf Club sorozat evolúciója, ami a legmodernebb technológiával beszkennelve kelti életre 15 licencelt PGA TOUR pálya gyepét, bunkereit, tavait és fáit. A Course Designer segítségével a játékosok emellett több ezer lehetőség közül válogatva csinosíthatják ki saját pályájukat.

A játék úgy lett megtervezve, hogy minden képességű játékos élvezhesse. A kezdők kihasználhatják a valós idejű oktató anyagokat, tippeket és ütésjavaslatokat. Míg a veteránok a játék mesterévé válhatnak a Pro Vision, Distance Control, Putt Preview és más innovációk révén. A közösségi élmény is középpontba kerül, így a játékosok lokálisan és interneten keresztül is megmérkőzhetnek barátaikkal, többek között Alt-Shot, Stroke Play, Skins és 4-Player Scramble meccseken. Emellett az Online Societies részeként a játékosok meghívhatják csapatukat klubházukba. Itt teljes szezonokat és bajnokságokat játszanak egyedi szabályokkal és feltételekkel, valamint nehezítésekkel és esemény beállításokkal.
A PGA TOUR 2K21 2020. augusztus 21-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2020. szeptember 25-én pedig Nintendo Switch-re.

Total
0
Shares
Previous Article

Tüzetesen bevizsgálható a Ghost of Tsushima

Next Article
Jack Sparrow

A Karib-tenger kalózai producere sem biztos benne, hogy Johnny Depp visszatér a folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!