Augusztus 2-án érkezik a vékonyabb Xbox One S

Az idei E3-on mutatta meg a Microsoft a karcsúsított Xbox One konzolt, most pedig már előrendelhetünk rá, Magyarországon is!

Az idei E3-on mutatta meg a Microsoft a karcsúsított Xbox One konzolt, most pedig már előrendelhetünk rá, Magyarországon is!

Árgus szemekkel figyelte minden Xbox rajongó a Microsoft előadását az E3-on. Mindenki arra számított, hogy elhozzák az emlegetett erősebb konzolt, amiről már kiderült, hogy valóban létezik, de erősen tervezési projekt fázisban van, így nem tudnak belőle semmit mutatni. Majd jövőre, mert a hírek szerint 2017 Karácsonyán érkezik a brutálisan erős konzol.

Nem volt konzol nélküli az MS stand, mert jött a vékony, és kisebb One változat. Augusztus másodikán már kézbe is veheted fehér színben, és 2 TB-os változatban az Xbox One S-t. Ha kevesebb tárhelyre van szükséged, akkor 1 TB-os, illetve 500 GB-os modellt is vásárolhatsz. A gép alapára 399 dollár lesz, amihez az új bluetoothos kontroller is jár, de sajnos Kinect portot nem kapsz a konzolon, venned kell kábelt hozzá. A kisebb gépek ára 349 és 299 dollár, előbbi az 1 TB, utóbbi 500 GB merevlemezzel szerelt egység.

Total
0
Shares
Previous Article

A filmszakma máris lecsapott a Pokémon-filmre

Next Article

xXx: Return of Xander Cage első előzetes

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!