Terminátor: Sötét végzet

Arnold Schwarzenegger a Terminátor: Sötét végzet munkáiról beszélt

A Terminátor franchise oszlopos tagja, Arnold Schwarzenegger megosztott néhány részletet a Terminátor: Sötét végzet forgatásáról.

A Terminátor franchise oszlopos tagja, Arnold Schwarzenegger megosztott néhány részletet a Terminátor: Sötét végzet forgatásáról.

A franchise hatodik része jelenleg a Terminátor: Sötét végzet címet viseli, és mint kiderült, az új rész a Terminátor 2. – Az ítélet napja után valamennyi történetet eltöröl majd, tehát lényegében az új rész a második film folytatása lesz, melyben Schwarzenegger mellett visszatér Linda Hamilton, a rendezői székbe ezúttal Tim Miller a Deadpool rendezője ült. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Arnold Schwarzenegger arról beszélt a napokban, hogy ő maga is vonakodik attól, hogy bármiféle lényeges dolgot eláruljon az új részről, amit közel három hónapon keresztül forgattak Budapesten. Az igazi terminátor elárulta, hogy Tim Miller egy roppant tehetséges rendező és rendkívül hálás, hogy együtt dolgozhatott vele ezen a filmen. Ezen felül a direktor otthonosan mozog a vizuális és speciális effektek terén is.

Megtudtuk azt is, hogy milyen volt a munka Miller és James Cameron között, mondván, hogy a Sötét végzet a lehető legjobb kezekbe került náluk. Schwarzenegger úgy jellemezte Cameron munkáját, mint aki nagymértékben belefolyt a munkába, kreatív döntésekben segítette előrébb a munkát.

Nagyon érdekes volt Tim-mel dolgozni, a dinamika, közte és James Cameron producer között. Jim Cameron jelenleg az Avatar-folytatásokon dolgozik, így tehát hatalmas kihívást kapott, mert nagyon lekötötték, de mint tudjuk, a Terminátor valamilyen tekintetben az ő gyereke, így részt vett a forgatáson, érdekes beszélgetések folytak arról, hogy egy adott jelenetet milyen irányba vigyenek vagy a párbeszédeket hogyan kellene befejezni vagy milyennek kellene lenni egy egyén megjelenésének és Jim és Tim Miller között nagy volt az együttműködés. Úgy érzem, hogy jó kezekben volt mindkettőnél.

Végezetül azt is megtudtuk, hogy a film valahol 160 millió és 200 millió dollár közötti büdzséből gazdálkodik, attól függően, hogy milyenek lesznek a vizuális effektek, amiken jelenleg is dolgoznak. A film még nem készült el, azonban a színész 15 percet már látott belőle, és az valami egészen fantasztikus volt.

A Terminátor: Sötét végzet bemutatója 2019. október 31-én lesz.

Total
7
Shares
Previous Article

Kevin Feige szerint van jövő a Skrullokban

Next Article
Emma Watson

Emma Watson is szerepet kaphat a Fekete Özvegy-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!