Wide Screen
Image default
Filmek

Arnold Schwarzenegger a Terminátor: Sötét végzet munkáiról beszélt

A Terminátor franchise oszlopos tagja, Arnold Schwarzenegger megosztott néhány részletet a Terminátor: Sötét végzet forgatásáról.

A Terminátor franchise oszlopos tagja, Arnold Schwarzenegger megosztott néhány részletet a Terminátor: Sötét végzet forgatásáról.

A franchise hatodik része jelenleg a Terminátor: Sötét végzet címet viseli, és mint kiderült, az új rész a Terminátor 2. – Az ítélet napja után valamennyi történetet eltöröl majd, tehát lényegében az új rész a második film folytatása lesz, melyben Schwarzenegger mellett visszatér Linda Hamilton, a rendezői székbe ezúttal Tim Miller a Deadpool rendezője ült.

Arnold Schwarzenegger arról beszélt a napokban, hogy ő maga is vonakodik attól, hogy bármiféle lényeges dolgot eláruljon az új részről, amit közel három hónapon keresztül forgattak Budapesten. Az igazi terminátor elárulta, hogy Tim Miller egy roppant tehetséges rendező és rendkívül hálás, hogy együtt dolgozhatott vele ezen a filmen. Ezen felül a direktor otthonosan mozog a vizuális és speciális effektek terén is.

Megtudtuk azt is, hogy milyen volt a munka Miller és James Cameron között, mondván, hogy a Sötét végzet a lehető legjobb kezekbe került náluk. Schwarzenegger úgy jellemezte Cameron munkáját, mint aki nagymértékben belefolyt a munkába, kreatív döntésekben segítette előrébb a munkát.

Nagyon érdekes volt Tim-mel dolgozni, a dinamika, közte és James Cameron producer között. Jim Cameron jelenleg az Avatar-folytatásokon dolgozik, így tehát hatalmas kihívást kapott, mert nagyon lekötötték, de mint tudjuk, a Terminátor valamilyen tekintetben az ő gyereke, így részt vett a forgatáson, érdekes beszélgetések folytak arról, hogy egy adott jelenetet milyen irányba vigyenek vagy a párbeszédeket hogyan kellene befejezni vagy milyennek kellene lenni egy egyén megjelenésének és Jim és Tim Miller között nagy volt az együttműködés. Úgy érzem, hogy jó kezekben volt mindkettőnél.

Végezetül azt is megtudtuk, hogy a film valahol 160 millió és 200 millió dollár közötti büdzséből gazdálkodik, attól függően, hogy milyenek lesznek a vizuális effektek, amiken jelenleg is dolgoznak. A film még nem készült el, azonban a színész 15 percet már látott belőle, és az valami egészen fantasztikus volt.

A Terminátor: Sötét végzet bemutatója 2019. október 31-én lesz.

Még több a témában...

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

James Cameron ötlete volt az, amit sokan kritizáltak Sam Raimi Pókember-trilógiájában

Kévés Bence Mihály

Az Avatar producere megerősítette, újra forog a film, és egy új képet is kaptunk a munkálatokról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat