Főoldal Játékok Aranylemezre került a Returnal
Játékok

Aranylemezre került a Returnal

Végre nem kell majd tartanunk attól, hogy tovább csúszik az alkotás.

157

Kétségtelenül a tavasz egyik legjobban várt játéka lesz a Housmarque új PlayStation 5 címe. A Returnal a látottak alapján nagyon ígéretes és szinte biztosan jó pontszámokat fog kapni szinte mindenhol. Az elmondottak alapján kihasználja majd az új konzol erejét és megpróbálnak a fejlesztők teljesen élni az általa adott lehetőségekkel. Eredetileg már március közepén érkezett volna, azonban a 2021-es trendeknek megfelelően kénytelenek voltak tolni rajta egy picit.

Ez egészen április végéig repítette az alkotást, azonban semmi ok a pánikra, hiszen nagyon jó hírekkel tudtak szolgálni a fejlesztők. A mai nappal ugyanis hivatalosan is aranylemezre került a játék, tehát teljesen készen van. Innen már nem kell számítanunk további késésekre és el is kezdhetünk majd játszani vele április utolsó napján, feltéve, ha van egy új generációs PlayStation konzolunk. A fejlesztők több műsorban hosszasan ecsetelték, mennyire fontos is a játék megvalósításához az új generációs hardver és hogy mennyivel több lehetőséget adott az számukra.

Teljes kihasználást és támogatást kap például a zseniális DualSense kontroller is, amelynek így az adaptív ravaszain tudjuk érezni Selene minden fegyverhasználatát. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz a története ennek a Souls like alkotásnak, ugyanis a külsőségek nagyon rendben vannak már első látásra is, és csodálkoznánk, ha nem egy újabb gyöngyszemet köszönthetnénk a PlayStation exkluzív kínálatában.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...

Baldur's Gate 3
Játékok

Új gyűjtői kiadást kap a Baldur’s Gate 3 és hamarosan Xbox-ra is megjelenik

A Larian Studios leleplezte a PC-re, PS5-re és már Xbox Series-re is...