Aranylemezre került a Returnal

Végre nem kell majd tartanunk attól, hogy tovább csúszik az alkotás.

Kétségtelenül a tavasz egyik legjobban várt játéka lesz a Housmarque új PlayStation 5 címe. A Returnal a látottak alapján nagyon ígéretes és szinte biztosan jó pontszámokat fog kapni szinte mindenhol. Az elmondottak alapján kihasználja majd az új konzol erejét és megpróbálnak a fejlesztők teljesen élni az általa adott lehetőségekkel. Eredetileg már március közepén érkezett volna, azonban a 2021-es trendeknek megfelelően kénytelenek voltak tolni rajta egy picit.

Ez egészen április végéig repítette az alkotást, azonban semmi ok a pánikra, hiszen nagyon jó hírekkel tudtak szolgálni a fejlesztők. A mai nappal ugyanis hivatalosan is aranylemezre került a játék, tehát teljesen készen van. Innen már nem kell számítanunk további késésekre és el is kezdhetünk majd játszani vele április utolsó napján, feltéve, ha van egy új generációs PlayStation konzolunk. A fejlesztők több műsorban hosszasan ecsetelték, mennyire fontos is a játék megvalósításához az új generációs hardver és hogy mennyivel több lehetőséget adott az számukra.

Teljes kihasználást és támogatást kap például a zseniális DualSense kontroller is, amelynek így az adaptív ravaszain tudjuk érezni Selene minden fegyverhasználatát. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz a története ennek a Souls like alkotásnak, ugyanis a külsőségek nagyon rendben vannak már első látásra is, és csodálkoznánk, ha nem egy újabb gyöngyszemet köszönthetnénk a PlayStation exkluzív kínálatában.

Total
25
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

Ma érkezik a The Suicide Squad felnőtteknek szóló előzetese, amihez most egy új posztert is mellékeltek

Next Article
The Suicide Squad

Egy brutális előzetessel bemutatkozott a The Suicide Squad öngyilkos osztaga

Related Posts