x
Filmek

Anya Taylor-Joy ezzel a hajjal és jelmezzel felismerhetetlen a Furiosa forgatási fotóin

Nem mondanátok meg, hogy a képeken Anya Taylor-Joy látható.

Anya Taylor-Joy ezzel a hajjal és jelmezzel felismerhetetlen a Furiosa forgatási fotóin
  • Publishedaugusztus 6, 2022

Furiosát korábban Charlize Theron alakította a Mad Max: A harag útjában, amelyben a karakter a gazdája, Immortan Joe ellen fordult, és kiszabadította a foglyul ejtett feleségeit. A Furiosa című film a karakter eredettörténetét fogja bemutatni, így a készülő film jóval a Tom Hardy által alakított Maxszel való találkozása előtt játszódik.

Korábban már kaptunk néhány forgatási felvételt és képet az ausztráliai munkáról. Chris Hemsworth teljesen elmaszkírozott karakterét már megmutatták, most pedig magáról a főszereplőről érkeztek olyan fotók, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy Anya Taylor-Joy látható rajtuk. A forgatási képeken a színésznőt láthatjuk zilált barna hajjal, és Furiosára jellemző szakadt és koszos jelmezben. Az új képekből az is kiderült, hogy Anya Taylor-Joy hajviselete nem egyezik meg azzal, amit Charlize Theron viselt (gyakorlatilag kopasz volt a karaktere).

A forgatási fotókon Taylor-Joy egy zöld kesztyűt is visel, hogy a kezét később CGI-vel eltávolíthassák. Hogy a film azt követően veszi-e fel a fonalat, hogy Furiosa már elvesztette a karját, vagy ez a Furiosában lesz látható, egyelőre nem tudni.

Anya Taylor-Joy mellett egy másik színész is látható a forgatott jelenetekben, megfelelően posztapokaliptikus öltözékben. Taylor-Joy korábban már felvetette, hogy hajlandó lenne leborotválni a fejét a szerep kedvéért, így arra is megvan az esély, hogy az előzményfilmben láthatjuk a karaktert kopaszon.

“Ahogy a világ elesett, a fiatal Furiosát elragadják a Zöldhelyről, és a Dementus hadúr által vezetett nagy motoros horda kezébe kerül” – olvasható a nemrég megjelent szinopszisban. “A pusztaságon átszelve Sziklavárnál kötnek ki, amelynek elnöke a Halhatatlan Joe. Miközben a két zsarnok a hatalomért harcol, Furiosának számos megpróbáltatást kell túlélnie, miközben megpróbálja kitalálni, hogyan tudna hazajutni.”

Furiosa forgatása még csak most kezdődött, és a tervek szerint 2024. május 24-én jön ki a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.