Főoldal Filmek Anya Taylor-Joy ezzel a hajjal és jelmezzel felismerhetetlen a Furiosa forgatási fotóin
Filmek

Anya Taylor-Joy ezzel a hajjal és jelmezzel felismerhetetlen a Furiosa forgatási fotóin

Nem mondanátok meg, hogy a képeken Anya Taylor-Joy látható.

393
Mad Max: A harag útja

Furiosát korábban Charlize Theron alakította a Mad Max: A harag útjában, amelyben a karakter a gazdája, Immortan Joe ellen fordult, és kiszabadította a foglyul ejtett feleségeit. A Furiosa című film a karakter eredettörténetét fogja bemutatni, így a készülő film jóval a Tom Hardy által alakított Maxszel való találkozása előtt játszódik.

Korábban már kaptunk néhány forgatási felvételt és képet az ausztráliai munkáról. Chris Hemsworth teljesen elmaszkírozott karakterét már megmutatták, most pedig magáról a főszereplőről érkeztek olyan fotók, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy Anya Taylor-Joy látható rajtuk. A forgatási képeken a színésznőt láthatjuk zilált barna hajjal, és Furiosára jellemző szakadt és koszos jelmezben. Az új képekből az is kiderült, hogy Anya Taylor-Joy hajviselete nem egyezik meg azzal, amit Charlize Theron viselt (gyakorlatilag kopasz volt a karaktere).

A forgatási fotókon Taylor-Joy egy zöld kesztyűt is visel, hogy a kezét később CGI-vel eltávolíthassák. Hogy a film azt követően veszi-e fel a fonalat, hogy Furiosa már elvesztette a karját, vagy ez a Furiosában lesz látható, egyelőre nem tudni.

Anya Taylor-Joy mellett egy másik színész is látható a forgatott jelenetekben, megfelelően posztapokaliptikus öltözékben. Taylor-Joy korábban már felvetette, hogy hajlandó lenne leborotválni a fejét a szerep kedvéért, így arra is megvan az esély, hogy az előzményfilmben láthatjuk a karaktert kopaszon.

“Ahogy a világ elesett, a fiatal Furiosát elragadják a Zöldhelyről, és a Dementus hadúr által vezetett nagy motoros horda kezébe kerül” – olvasható a nemrég megjelent szinopszisban. “A pusztaságon átszelve Sziklavárnál kötnek ki, amelynek elnöke a Halhatatlan Joe. Miközben a két zsarnok a hatalomért harcol, Furiosának számos megpróbáltatást kell túlélnie, miközben megpróbálja kitalálni, hogyan tudna hazajutni.”

Furiosa forgatása még csak most kezdődött, és a tervek szerint 2024. május 24-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Furiosa
Filmek

A Furiosa: Történet a Mad Maxből egyik 15 perces jelenetét 78 napig fogatták

Mindent beleadtak a Furiosa: Történet a Mad Maxből egyik akciójelenetének forgatásába.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.

Furiosa
Előzetesek

A címszereplő bosszúra szomjazik a Furiosa: történet a Mad Maxből új előzetesében

A főszereplők párharcát láthatjuk a Furiosa: történet a Mad Maxből új előzetesében.