x
Filmek

Chris Hemsworth felismerhetetlen ezzel a hatalmas szakállal a Furiosa forgatásán

A mennydörgés istenére nem lehet ráismerni a Furiosa forgatásán.

Chris Hemsworth felismerhetetlen ezzel a hatalmas szakállal a Furiosa forgatásán
  • Publishedjúlius 4, 2022

Alig néhány napja jelentek meg az első fogatási képek a Mad Max: A harag útja előzményfilmjének beállított Furiosa forgatásáról, most pedig már maguk a főszereplők is megjelentek. Elsők között Chris Hemsworth, aki teljesen új külsőt kapott a filmre, gyakorlatilag a felismerhetetlenségig elváltoztatták az ausztrál színészt.

A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja még hosszabb és vörös szakállt kapott, illetve hosszú vörös hajjal mutatkozik, és ez még semmi, mert a színész műorrot is kapott. Ezekből arra tudunk következtetni, hogy Hemsworth feltehetően Immortan Joe-t játssza majd, bár a karakter egy eddig még nem látott változatát, még mielőtt szörnyeteggé változott volna.

Érdekesség, hogy néhány meglepetésszereplőre is fény derült, ugyanis Hemsworth felesége, Elsa Pataky, ikerfiúk, Tristan és Sasha, lányuk, India Rose, valamint Chris édesapja, Craig Hemsworth is szerepet kap a filmben. Hogy mennyire kapnak kulcsfontosságú szerepet a történetben, még nem tudni, de elnézve a forgatási képeket, jól szórakoznak a poszt-apokaliptikus világban.

Angus Sampsont szintén kiszúrták, aki a Mad Max: A harag útja című filmben a The Organic Mechanict játszotta, akárcsak az új szereplő Ian Robertset. Mellettük egy csomó statiszta és jármű volt látható, és egytől-egyig mindenki olyan jelmezben, ami elvárható ettől a franchise-tól.

“Ahogy a világ elesett, a fiatal Furiosát elragadják a Zöldhelyről, és a Dementus hadúr által vezetett nagy motoros horda kezébe kerül” – olvasható a nemrég megjelent szinopszisban. “A pusztaságon átszelve Sziklavárnál kötnek ki, amelynek elnöke a Halhatatlan Joe. Miközben a két zsarnok a hatalomért harcol, Furiosának számos megpróbáltatást kell túlélnie, miközben megpróbálja kitalálni, hogyan tudna hazajutni.”

A Furiosa forgatása még csak most kezdődött, és a tervek szerint 2024. május 24-én jön ki a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.