Snoke

Andy Serkis megerősítette: “Snoke, nem Sith.”

Andy Serkis, aki a filmben Snoke legfőbb vezért játssza, megerősítette, hogy karaktere nem Sith a Skywalker saga új trilógiájában.

Andy Serkis, aki a filmben Snoke legfőbb vezért játssza, megerősítette, hogy karaktere nem Sith a Skywalker saga új trilógiájában.

Az elmúlt napokban több tévészpot és cikk is megjelent a filmről, nem véletlen, hiszen már csak két hét és a mozikban a Star Wars: Az utolsó Jedik. Az egyik legérdekesebb cikket Daisy Ridleyvel készítették, amelyben a színésznő elárulta, hogy a Star Wars 9. rész után szerződése lejár, és Reyt ott látjuk utoljára.

Az Empire Magazinetól Andy Serkis-szel váltott pár szót, ahol a színész elárult egyet s mást Snoke-ról, akiről sokan azt hitték, hogy az új trilógia Sith lovagja lesz, de Serkis tagadta ezt:

Snoke véresen sötét, útja még sötétebb, mint Palpatine-é volt. Csontritkulása van, és a teste azért olyan csavarodott, mint egy dugóhúzó. Snoke hihetetlenül sérült, ezért van egy bizarr sebezhetősége. Bár ennek ellenére sebezhetősége mögött mérhetetlen nagy gyűlölet lakozik. Egyértelmű, hogy nem Sith, de bizonyára az Erő sötétebb felén foglal helyet. Anélkül, hogy túl sok információit megosztanék, eredetét kicsit megismerjük ebben a filmben.

A film rendezőjét is megkérdezték, aki csak annyit tett hozzá, hogy

Az egyetlen dolog, amit remélek, hogy az emberek meglepődnek a filmen. Szerintem ez nagyon vicces. Már az előzetesek is sötétek voltak, és a film is az lesz. Minden tudásom beleadtam azért, hogy indulatokat váltsak ki. Mindazokat a tónusokat akarom látni a filmben, melyeket a Star Warshoz társítok.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Az Öngyilkos osztag rendezője továbbra is a film hibáin rágódik

Next Article

Eszeveszett esküvő vetítés és buli sok meglepetéssel a TRIP Hajón

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!