Wide Screen
Image default
Filmek

Andy Serkis a vártnál jóval korábban kezdi a Venom 2. forgatását

A Pókember-botrány árnyékában szinte már megfeledkeztünk a Venom folytatásáról, azonban egy friss jelentés rámutatott arra, hogy hamarosan kezdetét veszi a forgatás.

Bár a kritikusok kis híján a földbe taposták a Venomot, ezt azonban a mozik kasszái meg sem érezték, a rajongók tolongtak, hogy lássák Tom Hardyt Eddie Brock, azaz Venom szerepében. Az eredmény meg is lett, a Venom lett a Sony Pictures egyik legsikeresebb alkotása, ami egyben zöld lámpát is jelentett a folytatás előtt.

Ruben Fleisher rendező elfoglaltsága miatt sajnos kénytelen volt lemondani a második részről, helyére Andy Serkis ugrott be. A folytatás forgatókönyvén Andy Serkis Tom Hardyval közösen dolgozott, és reményeink szerint Vérontó (Woody Harrelson) lesz a második rész igazi rosszfiúja, de mivel Pókember kilépett a Marvel Moziverzumból, azt sem tartjuk lehetetlennek, hogy Peter Parker beugorjon egy cameóra, ahogy tette azt az első résznél is – sajnos a Disney kérésére kivágták a filmből Tom Holland szerepét.

A Production Weekly értesülései november 25-én kezdik a Venom 2. forgatását, ami már munkacímet is kapott, méghozzá a Filmore nevet. Külön jelentéssel bír a Filmore munkacím, hiszen ez egy történelmi helyszín San Franciscóban, ami egyben utalás lehet arra is, hogy Eddie Brock továbbra is s város utcáit tisztogatja a gazemberektől.

Venom

Még több a témában...

Jean Grey végre megmutatta a Sötét Főnix erejét

Kévés Bence Mihály

Szuperképességet rejt az új Pókember ruha?

Új képek érkeztek a Bosszúállók: Végtelen háború mozifilmhez

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább