Wide Screen
Image default
Filmek

Andy Serkis a vártnál jóval korábban kezdi a Venom 2. forgatását

A Pókember-botrány árnyékában szinte már megfeledkeztünk a Venom folytatásáról, azonban egy friss jelentés rámutatott arra, hogy hamarosan kezdetét veszi a forgatás.

A Pókember-botrány árnyékában szinte már megfeledkeztünk a Venom folytatásáról, azonban egy friss jelentés rámutatott arra, hogy hamarosan kezdetét veszi a forgatás.

Bár a kritikusok kis híján a földbe taposták a Venomot, ezt azonban a mozik kasszái meg sem érezték, a rajongók tolongtak, hogy lássák Tom Hardyt Eddie Brock, azaz Venom szerepében. Az eredmény meg is lett, a Venom lett a Sony Pictures egyik legsikeresebb alkotása, ami egyben zöld lámpát is jelentett a folytatás előtt.

Ruben Fleisher rendező elfoglaltsága miatt sajnos kénytelen volt lemondani a második részről, helyére Andy Serkis ugrott be. A folytatás forgatókönyvén Andy Serkis Tom Hardyval közösen dolgozott, és reményeink szerint Vérontó (Woody Harrelson) lesz a második rész igazi rosszfiúja, de mivel Pókember kilépett a Marvel Moziverzumból, azt sem tartjuk lehetetlennek, hogy Peter Parker beugorjon egy cameóra, ahogy tette azt az első résznél is – sajnos a Disney kérésére kivágták a filmből Tom Holland szerepét.

A Production Weekly értesülései november 25-én kezdik a Venom 2. forgatását, ami már munkacímet is kapott, méghozzá a Filmore nevet. Külön jelentéssel bír a Filmore munkacím, hiszen ez egy történelmi helyszín San Franciscóban, ami egyben utalás lehet arra is, hogy Eddie Brock továbbra is s város utcáit tisztogatja a gazemberektől.

Venom

Még több a témában...

A Kampókéz rendezője, Nia DaCosta hozza a Marvel Kapitány 2. részét

Kévés Bence Mihály

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat