Venom

Andy Serkis a vártnál jóval korábban kezdi a Venom 2. forgatását

A Pókember-botrány árnyékában szinte már megfeledkeztünk a Venom folytatásáról, azonban egy friss jelentés rámutatott arra, hogy hamarosan kezdetét veszi a forgatás.

A Pókember-botrány árnyékában szinte már megfeledkeztünk a Venom folytatásáról, azonban egy friss jelentés rámutatott arra, hogy hamarosan kezdetét veszi a forgatás.

Bár a kritikusok kis híján a földbe taposták a Venomot, ezt azonban a mozik kasszái meg sem érezték, a rajongók tolongtak, hogy lássák Tom Hardyt Eddie Brock, azaz Venom szerepében. Az eredmény meg is lett, a Venom lett a Sony Pictures egyik legsikeresebb alkotása, ami egyben zöld lámpát is jelentett a folytatás előtt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Ruben Fleisher rendező elfoglaltsága miatt sajnos kénytelen volt lemondani a második részről, helyére Andy Serkis ugrott be. A folytatás forgatókönyvén Andy Serkis Tom Hardyval közösen dolgozott, és reményeink szerint Vérontó (Woody Harrelson) lesz a második rész igazi rosszfiúja, de mivel Pókember kilépett a Marvel Moziverzumból, azt sem tartjuk lehetetlennek, hogy Peter Parker beugorjon egy cameóra, ahogy tette azt az első résznél is – sajnos a Disney kérésére kivágták a filmből Tom Holland szerepét.

A Production Weekly értesülései november 25-én kezdik a Venom 2. forgatását, ami már munkacímet is kapott, méghozzá a Filmore nevet. Külön jelentéssel bír a Filmore munkacím, hiszen ez egy történelmi helyszín San Franciscóban, ami egyben utalás lehet arra is, hogy Eddie Brock továbbra is s város utcáit tisztogatja a gazemberektől.

Venom

Total
1
Shares
Previous Article

Megérkezett a Marvel's Avengers legújabb karakter bemutatója!

Next Article
The Suicide Squad James Gunn

A The Suicide Squad forgatása Atlantában kezdődik, majd James Gunn Panamában folytatja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!