Főoldal Filmek Andrew Garfield optimista választ adott, hogy látjuk-e még Pókember szerepében
Filmek

Andrew Garfield optimista választ adott, hogy látjuk-e még Pókember szerepében

Andrew Garfield nem zárkózik el egy potenciális A csodálatos pókember visszatéréstől

159
A csodálatos Pókember

Andrew Garfield eredetileg A csodálatos pókember című filmben debütált az ikonikus szuperhős szerepében még 2012-ben, majd 2014-ben A csodálatos pókember 2-ben újra felöltötte a jelmezt. Sokáig úgy tűnt, hogy Garfield soha nem bújik már póksrác kosztümébe, amikor is a Pókember: Nincs hazaút c. alkotásban újból felkérték Peter Parker megformálására.

A Spider-Man: No Way Home – The Art of the Movie című koncepciós vázlatokat tartalmazó könyvében Garfield igencsak biztatóan beszélt egy potenciális újrázásról.

A sztorinak sose lesz vége. Akár képernyőre visszük, akár nem, valahol az univerzumban végbemennek a történések. Végtelen lehetőség rejlik úgy ebben a karakterben, mint a különböző változataiban.

Andrew Garfield

Tobey Maguire és Tom Holland is megkapták a saját Pókember-trilógiájukat, Garfield az egyedüli a trióból, aki nem kapott méltó lezárást. Bár a kritikusok nem nézték jó szemmel A csodálatos pókember 2. részét, de a rajongók igencsak meg voltak elégedve az alakításával és az általa megformált Pókemberrel. Hangos ováció fogadta a mozikban Garfield és Tobey Maguire újbóli megjelenését, és már hetek óta kering a pletyka az interneten, miszerint Sam Raimi egy negyedik Pókember-filmet is leforgatna az eredeti főszereplővel. A fentieket figyelembe véve egyáltalán nem tűnik meredek elképzelésnek A csodálatos pókember 3. része.

A hírek szerint a Tom Holland-féle Pókember 4. is hamarosan a gyártósorra kerül, ugyanis a fiatal színész tárgyalásokat folytat a Sonyval. Azonban a WGA-sztrájk ennek a projektnek is betesz és annyira a kezdeti stádiumban van a produktum, hogy szó szerint semmit nem tudunk még a negyedik felvonásról.

Aki elfelejtette volna, milyen is volt Andrew Pókembere, annak emlékeztetőül itt az egyik hivatalos előzetes:

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...