Főoldal Filmek Ana De Armas főszereplésével jöhet a John Wick első spinoff alkotása, a Ballerina című film
Filmek

Ana De Armas főszereplésével jöhet a John Wick első spinoff alkotása, a Ballerina című film

A Golden Globe-díjra is jelölt Ana De Armas lehet a John Wick-spinoff főszereplője.

197
007 Nincs idő meghalni

2014-ben mutatták be Keanu Reeves főszereplésével a John Wick franchise első részét. Nagy népszerűségnek örvendett a film, gyorsan kasszasiker lett, az eltelt hét évben pedig tovább két folytatást kapott, és hamarosan érkezik belőle a negyedik film is. A készítők azonban ezt a bérgyilkos alvilágot nemcsak John Wick szemszögén keresztül szeretnék bemutatni, a jövőben a mellékszereplők is saját filmet vagy sorozatot kaphatnak.

Ana De Armas a hírek szerint már tárgyal is az egyik mellékfilm főszerepéről. Készülőben van egy spinoff a Ballerina címen, s ebben kaphat főszerepet. A Deadline beszámolója szerint a Tőrbe ejtve és a 007 Nincs idő meghalni színésznője lehet a főszereplője a filmnek. A filmről mindössze annyit tudunk, hogy középpontjában egy fiatal bérgyilkosnő áll, akit motivál, hogy felkutassa a családja meggyilkolásáért felelős embereket, és igazságot szolgáltasson nekik.

A karakter, akit bemutat majd a spinoff, korábban már szerepelt a franchise-ban. Konkrét leírás hiánya nélkül csak találgatunk, hogy a készülő mellékfilm főszereplőjével a John Wick: 3. fejezet – Parabellum című filmben találkoztunk, történetesen a balerina tér majd vissza a színházból, akiből egyébként bérgyilkost akart faragni. Abban a filmben egyébként az amerikai Unity Phelan színésznő játszotta a szóban forgó balerinát.

A Ballerina projektről először 2017-ben röppent fel a pletyka, hogy készül a film, amikor arról szóltak a hírek, hogy a Lionsgate került ki győztesen a film terjesztési jogaiért dúló harcból. A Deadline még a cikkében arra is kitér, hogy a film költségvetése valahol 50-80 millió dollár közé tehető, bár megjegyzi, hogy még mindig nem tiszta, hogy Keanu Reaves vállal-e benne cameót.

Ugyancsak a Deadline adta hírül korábban, hogy a filmet Les Wiseman rendezi, a forgatókönyvön pedig Shay Hatten dolgozik. Az amerikai forgatókönyvíró figyelemreméltó listát tud felmutatni eddig, hiszen dolgozott már a John Wick: 3. fejezet, valamint Zack Snyder producertől az A halottak serege című filmjén is.

A Ballerina mellett több másik projekt is terítéken van. A Lionsgate jelenleg is dolgozik a franchise bővítésén egy The Continental című előzménysorozattal, aminek története 40 évvel a filmek eseményei előtt játszódik. Nemrég bejelentették, hogy egy limitált sorozat lesz, három 90 perces különkiadással. Bár a rajongók továbbra is nagy reményeket fűznek a sorozathoz, a közelmúltban kisebb vita kerekedett ki a médiában, amikor felröppent a hír, hogy Mel Gibson játssza a főszereplőt benne.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tomb Raider
Filmek

Egy rajongó megrajzolta, mennyire vad lenne Ana de Armas Lara Croftként

Nagyon vadul néz ki Lara Corftként Ana de Armas.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

John Wick belépett az egymilliárd dolláros franchise-ok táborába

John Wick a legnagyobb filmcímek között találta magát.

Ghosted
Filmek

Ana de Armas reagált arra a pletykára, hogy Gal Gadot helyett ő lehet az új Wonder Woman

Gal Gadot szerepe Wonder Woman szerepében bizonytalan, de hivatalosan semmit nem erősítettek...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

Kitűzték az Ana de Armas főszereplésével érkező John Wick spin-off, a Ballerina premierdátumát

Pontos megjelenési időpontot kapott a Ballerina, a John Wick első spinoffja.