x
Close


Közelgő események

Filmek

Amikor Idris Elba aláírt a The Suicide Squadra, fogalma sem volt arról, hogy kit fog játszani

Nem tudta, hogy kit fog játszani a filmben.

Amikor Idris Elba aláírt a The Suicide Squadra, fogalma sem volt arról, hogy kit fog játszani
  • PublishedJuly 16, 2021

Sokáig nagy titok övezte Idris Elba szerepét a várva várt The Suicide Squad című filmben. Eredetileg úgy szerették volna, hogy ő váltja majd Will Smith karakterét, aki a 2016-os filmben Deadshotot játszotta. Ezt a felvetést később eldobták, s James Gunn egy nagyszerűbb ötlettel állt elő, legyen egy új karakter, akit még nem láttunk.

A tavalyi DC FanDome alatt bejelentették, hogy egy Bloodsport nevű karaktert fog életre kelteni Elba, akiről filmvásznon eddig még nem hallottunk, de a képregények között is keresgélni kell, ha valami információt szeretnék találni Bloodsportról. Egyébként a ’80-as évekből lehet ismerős, aki majdnem megölte Supermant is egy kriptoni golyóval.

Elba az Esquire Middle East kérdéseire elmesélte, hogy úgy írt alá James Gunn rendezőnek a The Suicide Squad-filmjére, hogy nem tudta, kit fog játszani, de nagyon várta a lehetőséget, hogy együtt dolgozhasson a filmrendezővel.

Azért jelentkeztem, mert nagyon szerettem volna Jamesszel dolgozni. Szerintem ő egy zseni. Tényleg nagyon megható és megtisztelő volt számomra, hogy az ő tehetségéhez mérten valaki más szívesen dolgozott velem, még akkor is, ha nem volt meg a szükséges információ a karakterről. Nagyon gyorsan belevetettem magam a karakter megismerésébe, mert bárhová elmehettünk.

Idris Elba

A sok új karakter mellett néhányan visszatérnek a 2016-ban bemutatott Öngyilkos osztag-filmből, köztük például Rick Flag, Harley Quinn és Bumeráng kapitány is tiszteletét teszi a folytatásban, miközben olyan új nehézfiúk is csatlakoznak a csapathoz, mint John Cena Peacemaker szerepében, vagy éppen Bloodsport. A filmrendező megerősítette, hogy több főszereplője is lesz a filmnek, és az egyik Bloodsport lesz.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

The Suicide Squad
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.