Amanda Seyfried

Amanda Seyfried elárulta, hogy miért mondott nemet Gamora szerepére

Majdnem Amanda Seyfried kapta Gamora szerepét.

Talán sokan nem tudják, de Amanda Seyfried volt a Marvel Studios első számú jelöltje Gamora szerepére, amit végül Zoë Saldana kapott A galaxis őrzői franchise és a Marvel Moziverzum berkein belül. Mára nehéz lenne mást elképzelni Gamora szerepében, azonban nem sokon múlott, hogy a Mamma Mia! és A nyomorultak színésznőjét válogassák be. Egy biztos, nem a Marvelen múlott, hogy nem így alakult.

A jelöltek közül a Marvel őt választotta ki a szerepre, azonban a színésznő végül úgy döntött, hogy átadja a lehetőséget valaki másnak, aki végül Saldana lett, s máig ő alakítja Gamorát a Galaxis Őrzői csapatában. Hogy miért utasította vissza a szerepet, nem árulta el, most azonban egy interjúban végre lerántotta a leplet a titokról. Bár kétségtelen Seyfried befutott színésznő lett, karriert épített, de nehéz elképzelni, hogy nem gondol vissza, s nem bánta meg, hogy nemet mondott.

A ComicBook.com készített interjút a színésznővel, amikor végre azt is megtudtuk, hogy mi ment félre 2014 előtt, amikor a Marvel Studios bemutatta a filmet a mozikban.

Gyakran gondolok erre. Nem vagyok egy igazán nagy Marvel-film néző. Azt hiszem, hogy úgy történt az egész, hogy ’nem akarok én zöld lenni. Olyan sok munkával jár ez.’ Emlékszem, hogy Jennifer Lawrence egyszer arról mesélt, hogy mennyi időbe telik kékké pingálni.

És úgy voltam vele, hogy ’ez pokolinak tűnik’, mert miután odaérek a forgatásra, és csak egy pár órát vagy ott, és teljesen le kell vetkőzni. És szó szerint ez volt az oka annak, hogy nemet mondtam a szerepre.Amanda Seyfried

Nehéz megérteni Seyfriedet, már csak azért is, mert Jennifer Lawrence egyszer sem panaszkodott a nyilvánosság előtt, hogy mennyire megterhelő lenne számára az X-Menek forgatása, pedig összesen négy alkalommal bújt Mystique bőrébe.

Amanda Seyfried
Total
1
Shares
Previous Article
Rian Johnson Mark Hamill Star Wars

Rian Johnson még mindig dolgozik az új Star Wars-trilógián, de még nagyon hosszú út áll előtte

Next Article
Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard szerint izgalmas forgatókönyvet kapott a Jurassic World: Dominion

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!