Főoldal Sorozatok Állítólag a Mustafaron párbajozó Anakint is láthatjuk majd a Star Wars: Ahsokában
Sorozatok

Állítólag a Mustafaron párbajozó Anakint is láthatjuk majd a Star Wars: Ahsokában

Egy hitelesnek tűnő pletyka szerint ismét átélhetjük Anakin és Obi-Wan a Mustafar lávabolygóján vívott párharcát

286
Anakin vs Obi-Wan

Megbízható, a Star Wars témával behatóan foglalkozó forrás szerint a Star Wars: Ahsoka egyik jelenetében a togruta Jedi Obi-Wan Kenobi segítségére siet majd abban az Anakin elleni harcban, melyet a Star Wars III. rész – A sithek bosszúja végén is láthattunk.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A Making Star Wars nevű portál szerkesztője, Jason Ward először tavaly decemberben számolt be, hogy forrásai szerint láthatunk majd egy jelenetet a sorozatban, ami bepillantást enged abba, hogyan alakultak volna a dolgok, ha a sorozat címszereplője nem hagyja el a Jedi Rendet. Augusztus 3-án a portál podcastjában további részleteket osztott meg értesüléseiről:

“Leforgattak egy jelenetet, amelyben Ahsoka összecsap Hayden Christensen Darth Vaderével a Mustafaron, mielőtt még az felöltené a páncélt. Ezek vadiúj jelenetek. Rendelkezésükre állt egy halott Kenobi bábuval is és voltak ruháik az elhunyt Kenobi számára. Két ötletük volt. Az egyik, hogy Palpatine tanítványa szó szerint megöli Kenobit, amikor ő és Ahsoka szembeszállnak Darth Vaderrel. A másik, hogy [Obi-Wan] csupán a ruháját hagyja maga után, ahogyan azt már korábban is láthattuk tőle- tehát eggyé válik az Erővel ebben a verzióban.” A forrás továbbá hangsúlyozta, hogy maga a harc önmagában nem lesz egy epikus jelenet, így nem szabad a legnagyobb elvárásokat támasztani ezzel kapcsolatosan. Az említett jelenet természetesen csak egy látomás Ward állítása szerint, melynek tanulsága az, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet megváltoztatni.

Az elmúlt hónapokban szárnyra keltek a pletykák keltek miszerint Christensen ismét felölti Anakin Skywalker köntösét a közelgő Ahsoka szériában. Bár ezek a híresztelések egyelőre nem igazolódtak be, az Obi-Wan Kenobi szériában látható szereplése alapján egyáltalán nem kizárt ennek a lehetősége. Az Ahsokát életre keltő Rosario Dawson nem árult el semmit Anakin Skywalker lehetséges visszatéréséről, de látszólag felcsigázta a gondolat.

Vader újból megmutatja, hogy ki is a Sötét Nagyúr a háznál?

Hihetetlenül szuper, hogy most én is csatlakozhatok és ő is visszatérhetett [a 2022-es Obi-Wan Kenobiban]. A Star Wars-család olyan módon ölelte magához, amit szerintem már nagyon kiérdemelt. Egy határozottan szuper dolog lenne, ha ő is tiszteletét tenné [az Ahsoka sorozatban], de én már amiatt is hálás vagyok, hogy egyazon univerzumban vagyunk” – nyilatkozta Dawson.

A végletekig leegyszerűsítve a képletet, a Star Wars: Ahsoka c. szériában főhősünk Thrawn felkutatására indul, hogy a chiss főadmirális terveit meghiúsítsa. Kalandja során vele tart a Star Wars: Lázadókból ismert Hera Syndulla, Sabine Wren és Chopper is, akik most debütálnak először élőszereplős formában.

A Star Wars: Ahsoka augusztus 23-án debütál a Disney+ kínálatában.

Ahsoka

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.