Főoldal Sorozatok Állítólag a Mustafaron párbajozó Anakint is láthatjuk majd a Star Wars: Ahsokában
Sorozatok

Állítólag a Mustafaron párbajozó Anakint is láthatjuk majd a Star Wars: Ahsokában

Egy hitelesnek tűnő pletyka szerint ismét átélhetjük Anakin és Obi-Wan a Mustafar lávabolygóján vívott párharcát

20
Anakin vs Obi-Wan

Megbízható, a Star Wars témával behatóan foglalkozó forrás szerint a Star Wars: Ahsoka egyik jelenetében a togruta Jedi Obi-Wan Kenobi segítségére siet majd abban az Anakin elleni harcban, melyet a Star Wars III. rész – A sithek bosszúja végén is láthattunk.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A Making Star Wars nevű portál szerkesztője, Jason Ward először tavaly decemberben számolt be, hogy forrásai szerint láthatunk majd egy jelenetet a sorozatban, ami bepillantást enged abba, hogyan alakultak volna a dolgok, ha a sorozat címszereplője nem hagyja el a Jedi Rendet. Augusztus 3-án a portál podcastjában további részleteket osztott meg értesüléseiről:

“Leforgattak egy jelenetet, amelyben Ahsoka összecsap Hayden Christensen Darth Vaderével a Mustafaron, mielőtt még az felöltené a páncélt. Ezek vadiúj jelenetek. Rendelkezésükre állt egy halott Kenobi bábuval is és voltak ruháik az elhunyt Kenobi számára. Két ötletük volt. Az egyik, hogy Palpatine tanítványa szó szerint megöli Kenobit, amikor ő és Ahsoka szembeszállnak Darth Vaderrel. A másik, hogy [Obi-Wan] csupán a ruháját hagyja maga után, ahogyan azt már korábban is láthattuk tőle- tehát eggyé válik az Erővel ebben a verzióban.” A forrás továbbá hangsúlyozta, hogy maga a harc önmagában nem lesz egy epikus jelenet, így nem szabad a legnagyobb elvárásokat támasztani ezzel kapcsolatosan. Az említett jelenet természetesen csak egy látomás Ward állítása szerint, melynek tanulsága az, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet megváltoztatni.

Az elmúlt hónapokban szárnyra keltek a pletykák keltek miszerint Christensen ismét felölti Anakin Skywalker köntösét a közelgő Ahsoka szériában. Bár ezek a híresztelések egyelőre nem igazolódtak be, az Obi-Wan Kenobi szériában látható szereplése alapján egyáltalán nem kizárt ennek a lehetősége. Az Ahsokát életre keltő Rosario Dawson nem árult el semmit Anakin Skywalker lehetséges visszatéréséről, de látszólag felcsigázta a gondolat.

Vader újból megmutatja, hogy ki is a Sötét Nagyúr a háznál?

Hihetetlenül szuper, hogy most én is csatlakozhatok és ő is visszatérhetett [a 2022-es Obi-Wan Kenobiban]. A Star Wars-család olyan módon ölelte magához, amit szerintem már nagyon kiérdemelt. Egy határozottan szuper dolog lenne, ha ő is tiszteletét tenné [az Ahsoka sorozatban], de én már amiatt is hálás vagyok, hogy egyazon univerzumban vagyunk” – nyilatkozta Dawson.

A végletekig leegyszerűsítve a képletet, a Star Wars: Ahsoka c. szériában főhősünk Thrawn felkutatására indul, hogy a chiss főadmirális terveit meghiúsítsa. Kalandja során vele tart a Star Wars: Lázadókból ismert Hera Syndulla, Sabine Wren és Chopper is, akik most debütálnak először élőszereplős formában.

A Star Wars: Ahsoka augusztus 23-án debütál a Disney+ kínálatában.

Ahsoka

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...