Aktívan dolgozik már az Indiana Jones játékon a Machine Games

Egy friss hír szerint március óta “full production” státuszt kapott a Machine Games új játéka.

Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt, amikor hivatalosan is bejelentették, hogy a Bethesda kötelékén belül egy Indiana Jones játék készül. Szintén egészen kellemes hír volt az is, amikor kiderült ezen bizony a Machine Games ügyködik. A Wolfenstein szériáról ismertté vált fejlesztőbrigád most egy igazán nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis egy legendás franchise „esett” ezzel az ölükbe, hatalmas felelősséggel megfűszerezve.

Úgy néz ki a lehető legkomolyabban is veszik a dolgot, ugyanis friss hírek szerint már el is kezdték a fejlesztését. Most is a LinkedIn nyújtott tájékoztatási pontot, amely szerint március óta már a „full production” fázisba került ez a projekt is. Ami igazán érdekessé teszi ezt, az az a tény, hogy így valószínűleg a Wolfenstein 3 már „csak” a hibajavításokon és teszteken kell átessen a rajt előtt.

Természetesen még hivatalosan meg sem lett erősítve a játék létezésének ténye, azonban több pletykából és a LinkedIn-ből már azt is tudhatjuk, hogy valamin 2018 eleje óta teljes gőzzel dolgozik a Machine Games. Legnagyobb valószínűséggel az E3-on meg is villantják ezt az alkotást és ősszel valamikor el is fog rajtolni. Sok beszámoló szerint a Halo Infinite mellett ez lesz majd a Microsoft másik nagy dobása arra az időszakra, ugyanis szerintük a Starfield 2022 Q1-re csúszik a pandémia miatt. Egy biztos, rengeteg érdekességet fog tartogatni az E3 idén is. 

Total
1
Shares
Previous Article
AT&T

43 milliárd dolláros üzlet keretében egyesül a WarnerMedia és a Discovery

Next Article
Kedvencek temetője

Lindsey Beer rendezi a Kedvencek temetője folytatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!